Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabraniti bilo kakav dodir sa maloljetnom djecom.
Nedovoljno je ovo, potrebno je sistematski na nivou federacije riješiti taj problem. Napraviti javni registar, promijeniti zakone... nisu takvi sumnjivi likovi nažalost tako rijetka pojava u školama
uskoro...uhljebljen u djeciji vrtic pcelica maja...ka o sto onog dokazanog pedofila ahmetovica...uhljebise da bude direktor djeci s posebnim potrebama...samo u BiH...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Da nije bilo pritiska javnosti, trojka bi sve ovo zataškala i pedofil bi ostao da radi sa djecom.
Kakav debil moras biti da sve zivo u zivotu povezujes sa politikom i strankama. Nijedna jedina vijest ne moze proci da je vi stranacki botovi ne u*erete sa tim pricama... Daj ba ukljucite mozak vise, naporno je!!!!!!
ZET KEME ADEMOVIĆA IZ NIP-a!
Ma dajte molim vas,sve te curice i djeca cak od 6 razreda osnovne pa gore vecina puše slikaju se haman gole i nemaju nevinost uveliko,sa puno starijim momcima i klosarima koji su cak srednju zavrsili,po haustorima i wcima puse ku**c i onda kad je nesto ovako prave se zrtve pojedine,90% roditelja nek čerke odvedu ginekologu.
Kad donja i gornja glava zamijenu mjesta.Koliko je ovakvih kretena koji nikad nisu prijavljeni.Vremena se mijenjaju i zrtve kad tad progovore.
Koliko je takvih nastavnika, nastavnica , profesora, učitelja i učiteljica koji su se na nehuman način iživljavali nad svojim učenicima. Ne mora to biti na neki s*ksualni način, ali da su bili nehumani jesu , i nikad niko nije odgovarao za to , a zaslužili su itekako ..
Cuj bludne radnje...PEDOFILIJA . To je mnogo gore od ostalih bludnih radnji, ako pogledamo definiciju: Bludne radnje Svi oblici seksualnog ponašanja, osim seksualnog odnosa, koji su u suprotnosti s moralnim shvaćanjima određene društvreno-kulturne sredine. I to treba da se naglasi jer time direktno dajes signal okolini sta je takva osoba u stanju da ucini. Cisto da se djeca zastite od ovakvih manijaka.
Bjezi majmune dok nije kasno
Jedini moralni cin koji je mogao uradit.Takvima nije mjesto u drustvu nikako pogotovo medju djecom
Kako se zove direktor škole?
Na vrijeme nema sta traziti,javnist je čudo samo optro.Idemo dalje
"Bludne radnje"??? Nepismeni novinaru, valjda se kaze "seksualno uznemiravanje maloljetnice" i slicno.
Javnost je cudo,cao
Skolu tuziti, bili su duzni dati mu otkaz zbog presude!!!!!! Ne moze to kako ko i kome hoce!!!!
Sve treba procesljat, i direktora i Sud i ministricu s mahramom Hotu (Forte isto neka je sram sto se o slucaju nije ocitovao kada je kontaktiran) i svi da snose odgovornost za svoje udjele i korumpiranost!
Konakovicu i Ademovicu gdje Vam je pedofilko....Ne javlja se dinokio u vezi ovog...Pedofilko rodbinske veze ..E svasta
I ONO JE IMALO OBRAZA OPET SE VRATITI U ISTU ŠKOLU...JBT,KAKAV KARAKTER
Bolesnik