Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Minimalna im plata 2000km,na posao dolaze u alkoholisanom stanju,ništa ne rade,samo uhljebljavaju sda i trojkin kadar mahom nepismene stoke i smišljaju kako će narodu dići račune za 50%.
Ovo je sve prltivzakonito. Raspali vodovod MORA po zakonu kao i sva druga komunalna preduzeca da IMA svoje naplatno mjesto. Haj' sto moras u posti nego jos i provizija. Mrs.
čuj sad to? znači džaba izbori,kad je trojka onda se dodaje sda iako je to besmisleno,al eto kao da malo ublažimo ovaj kiks trojke,rećemo da je i sda kao opozicija kriva?
Zašto VIK ponovo ne otvori svoje šaltere ili su oni moderni pa neće da se zamaraju sa tim
lopovi
Formirajte blagajnu u preduzeću i u ispostavama i naplaćujte vodu bez provizije
U Mostaru u BiH posti Fejica ulica naplacuje se naknada na uplatnici ima i godina.Mogu kako hoce
U opštini N grad na ulazu 2crecepcije, sjedi 6 osoba, 1 ti dodaje papir, druga te uputi na 3, a ta mrsko i drsko kaže dođite sutra do 14h, tamo šaltera 10,čekaš dok onaj muškarac mrlje i kleberi se, tako da šaltefuša ima 20 najmanje, realno može biti 10 maximalno, znači Efendić uhljebio svoje seljake, ono hajde na ulaz na, recepciju fataj zjale. Užas šta mi plaćamo, još neljubazni
Pored ovoliko kriminalaca u državi, od vrha vlasti pa direktora u komunalnim preduzećima, ovaj narod da je pametan da ne plaća ništa dok lopovi ne vrate pokradeno u državi i rješi se korupcija u tužilaštvu, sudu, politici, državnim preduzećima.
Toplane daju mogućnost da platim preko njihove stranice internetom, karticom, i nema nikakave provizije za mene
Sva javna preduzeca dolaskom trojke je napravljem haos jer su dovedeni potpuno nesposobni ljudi za direktore.Pitanje dali igdje na svijetu na 200 radnika ima 4 direktora kao u javnim preduzecima u KS i onda postavljaju za sefove ljude koji su tek dovedeni u firmu i preko noci bez skole i znanja napreduju u sefove upravnike
Stoka pljacka na sve nacine.Vodovod i Gras su dva preduzeca koja pod hitno treba reorganozovati i to na nacin da sve i jedan radnik od direktora do nekog šefa treba otpustiti i dovesti sposobne ljude.Vodovod izmislja ljudima dugove od prije 5,10 pa i 15 godina iako su racuni olaceni ali ko cuva racun 10 hodina a oni to koriste i cak kad posalju na sud osobu koja je redovno izmirila racune oni traze da ta osoba plati sudske troakove jer su oni nesposobni da to registruju u sistemu
Žale se na proviziju 1.50 KM za plaćanje računa za vodu za 1 mjesec. Može se za prvi maj sastaviti i prema Jugu i voziti auta od 15000 hiljada KM I naviše.
Baš si tenakre, ovi što se žale sigurno ne voze prema jugu.
Sve te pare potrošili na lijekove
zatvorili gdje god se moglo placati, ostavili samo u logavinoj i jos raskinu ugovor s postom, sramno
Lopovi na svakom koraku ovo nase politicko stanje gore je od kuge nema nam pomoći
Najneljubaznije osoblje, prestigli su i opstinske salteruse. E sad je pravi 🤣
Dobro dosli u kapitalizam. Ovo je sasvim normalna stvar u Evropi i dalje, stim sto se racuni mogu platiti direktno u agenciji koja ih salje.
Plaćati svako pola godine i tamam
Lenovo... Kas se skupe računi za pola godine npr 20x6=120km,pošta,ti uzima 9km provizije u tom slučaju, a ne, 1.5km,kužiš.Oni naplaćuju postotak od cifre koju plaćaš