Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ni ovo nisu u stanju pretpostavit. da je trebalo okresat drvece za mjesec dana lijepog vremena. a kad treba trazit pomoc od 1080 km svi su tu. sve ovo place za reformom i rezanjem plata i troskova.
lopate uruke I svako neka ocisti ispred svojih ulaza,pa ne moze kro rad sve, sve gospoda jbt...
Jel to jugoslovenski pristup! Hajmo svi raditi džaba, čistit puteve i pravit ceste džaba a oni nek uzimaju pare sebi. Imaju ljudi što plate primaju, nisu se žalili da im fali ni soli nit ičega pa da ih moze snijeg u februaru iznenadit. Ne pada mi na pamet za ovu državu više nikad ništa džaba radit. Ko hoće bujrum
Pa nije svaki trotoar ispred nečijeg ulaza!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve moze samo nek nije SDA na vlasti.. lopatat cemo mi i magistrale ako treba
sve je u redu kaže trojka-dobro-vrlodobro-odlično i šta se bunite rečeno vam je da je sarajevo dobro-vrlodobro-odlično i sad dosta komentara
Kako je to SDa mafija naučila,ovi samo prepisali! Sve je to u 5 deka.
Lopate u sake, a ne da kritikujete. Dobro je i za zdravlje, a korisno svima. Ne mzoe se cekati da ti sve neko drugi uradi
Rad polozio ispit i odradio korektno posao. N a50-60 cm snijega saobracaj funkcionise, dok u gradovima poput Bg, Pariza, Ny, itd kolaps na 20cm. Ne bi skodilo da su i gradjani malo pomogli.
Kako se cisti, ispade Sarajevo ko neka selendra a ne velegrad.
Iznenadio nas je posve. Nismo ovo ocekivali, februar je mjesec.
Bitno je da je rs ociscen od jake karike u rad-u! Moj Bosnjo…
Ocjena za čišćenje grada čista nula. Pješaci su ponovno pomnoženi u Sarajevu sa istom tom nulom, kao i uvijek. Komunalno je imalo male grtalice za nogostupe, one očito nisu bile angažirane, ili minimalno, Na križanjima pješacima je nemoguće proći kroz nanose snijega. A ni za u ovom gradu privilegirane - vozače - prometnice nisu bile baš posebno dobro očišćene.
Zamislite koja bi afera bila da sda vodi kp rad, ali kad vodi Mandicava rodica iz rs koja je čitav rat provela kao sekretarica u srpskoj vojsci onda je ok!
Prođe grtalica, očisti cestu i zatrpa trotoar. Bitno je da su ceste očišćene, za neše političare, buđovane i ostalu buržoaziju!
Grad u Raspadu realno
Šta radi ministrica obrazovanja? Zašto bar sinoć nije na jedan dan nastava prebačena na online? Jel može nešto na vrijeme i preventivno?
Samo me zanima kada će početi kažnjavati vozače u saobraćaju sa neočišćenim snijegom na autu?!
sad robijasima lopate u ruke i na ciscenje ulica ,dosta se bildaju
Gdje ie onaj Sladic. Lik ono kao fenomen. Ja ne znam kad je njegova prognoza imala smisla. Kad padne snijeg onda on kaze pao snijeg i mozda ce ga biti jos. A mi svi vauuuuu kako je pametan. A jos face.tv kaze mi mi i samo mi smo ga otkrili ej Hadzifejzovic ga otkrio vauuuu