Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovaj projekt - Cestitke Gradonacelnici i sucut Mesicu i mjesicima.
Dodik dakako nije benigna figura, ali Mesicu isto kao i Milosevic je potreban jedan Dodik ili novi milosevic - za Mesiceve prepredene prebacivanje odgovornosti na samo jednog, cisti put i obraz sebi, Hrvatskoj i eventualno jos po njegovoj teoriji koja se jasno cita izmedju rijeci - otvara CIST put radikalizaciji latentnom islamskom terorizmu u sarajevskoj Palestini. ******************************** Misljenja sam da je Mesic novi i gori od starog milosevica, ako ni zbo ceg a ono zbog toga sto je Milosevic uglavnom SAM radio, dok Mesic po starom latinskom obicaju perfidno huska druge nove milosevice da do kraja odrade posao za njega i za njegove pajdase u BiH.
Ovako tu suradnju vidi Stipe mesic - citat sa T-Portal.hr ZAGREB - Mesić je u razgovoru, koji je u četvrtak objavio Spiegel Online, zatražio od visokog predstavnika međunarodne zajednice u BiH Miroslava Lajčaka da hitno smijeni Dodika. (...) Kada bi se RS odcijepila od BiH, mnogi bosansko-hercegovački Hrvati, koji imaju hrvatsku putovnicu, željeli bi se priključiti Hrvatskoj, rekao je Mesić. \"To je vrlo opasno\", dodao je. Kad bi se BiH raspala, u najgorem slučaju \"preostala bi islamska država, nova Palestina. A ona bi bila okružena neprijateljima\". Kako bi opstala, ta bi država bila ovisna o potpori fundamentalističkih režima i o suradnji s radikalnim islamistima, ustvrdio je Mesić, - koji predviđa da bi u tom slučaju - \"u Sarajevu nastalo novo terorističko središte\". - Mesić se pribojava da bi tako nakon prošlog rata opet moglo doći do etničkih sukoba, progona i nasilnog mijenjanja granica. Hina petak, 10.10.2008.