Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce nam auroputevi....bolje da imamo benziske i poslovne prostore kraj ceste....time se vode sda begovi 30 godina. Zato nema autoputa Sarajevo Tuzla ili Bihac Sarajevo.
4 dana prošlo nisu jos ni asfalta podigli....
Hajde Trojka, odmah PRVA TRANSFERZALA DA SE RIJEŠI! Šta Penny više opstruira, kaznite to. Eh Tito dragi šta nam rade ove demokrate.
SAMO JOŠ ZGRADA UZ MAGISTRALNE CESTE NEK SE UKOPAVAJU, PA ĆE SE DEŠAVATI OVAKVE SITUACIJE SVE ČEŠĆE, USKORO ISTI PROBLEM ĆE BITI NA TRANZITU. POTKOPAVAJU PAMETNICE MAGISTRALNU CESTU.
Ovi iz Vlasti nisu normalni ide se po sat vremena! Promasaj!!! Bitno je da su cekali zavrsetak Izbora.
Ako ne bude tuca danas i ne valja
Je li samo ja ne vidim na slikama niti jednog jedinog radnika??
Kakvih 60 dana? Ujutro se od Vogosce do Ciglana vozi do 60min!!! Nevjerovatno. Ko ce objasniti svakodnevna kašnjenja na posao i u školu?
Kreneš u 6h na posao stigneš na pauzu haha
Ma malo vam je 60 dana, ipak je to 20-tak metara asfalta, metar za mjesec ste trebali, a narod moze i pješke brze je... Ovo samo na bolesnom Balkanu ima
Nije problem što rade, već što započnu radove, a ne rade, i razvuku po godinu i po, posao koji bi trebao da se završi za 7 dana!
Guzva je zbog invazije papaka na rezimska radna mjesta a ne zbog radova na saobracajnicama.
Nigdje ne pise da se izvodjac radova pojavio sa 1 bagerom, 2 kamiona i 5-6 ljudi, i da mozemo ocekivati da ce "rekonstrukcija" trajati par mjeseci, umjesto predvidjenih 60 dana.
Čuj 2 mjeseca, do juna 2023.godine im treba dati rok.............da ne žure.
da se prva transferzala napravila kao što se vrijeme izgubilo ne bi bilo gužvi niti potrebe za ovakvih radovima. ne može se 27 godina nakon rata nači opravdanje da u glavni i največi gead ulaziš kozijom stazom preko kobilje glave.
4 dana a absolutno nista nisu uradili sem sto su dovukli kao bager i sljunak .