Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ima politicke volje mogli bi to napraviti putem koncesije ili nesto slicno (javno/-privatno partnerstvo etc.) Kao sto se sve danas gradi. Mislim da je projekat vrlo isplatljiv. Samo guzonje u ministarstvu nisi u stanju da to ucine.
ODETE ZICAROM NA TREBEVIC I OSTANETE BEZ NOGE OD MINE
Ja mislim da ovi forumasi ovde mogu postaviti zicaru za 10.000 Neznam zasto se ne prijavite upravi grada dace te vi uraditi posto Koliko ste pametni neznam sta vise raditie po forumima gledajte da svoje znaje iskoristite negdje
molim te, objasni mi koji je to pomak na BOLJE zabiljezen u bosni u proteklih deset godina? Kazes\"ne treba pljuvati po drazavi\".Vjerovatno si ti od onih koji ima tal od ove kvazi drzave.
Nadam se da je planirano i ciscenje mina jer ih je Trebevic pun. Sta ces na Trebevicu ako ne mozes prosetati po njemu.
Veoma tuzna stvar... Sva ta silna birokratija blokira ne samo funkcionalnost drzave vec i realizaciju veoma potrebnih projekata. Tih 300 000 KM ide sigurno u dzepove nasih slavnih gangstera. Sramota! Svako koristi uz perfidne praktike postojece strukture, a nama jebu nas jos barem malo zdrav mozak. 13 godina nakon tog prokletog rata nema zicare, pa to je uzas. A vidjet cemo kako ce se brzo urediti biro od gradocelnika Grada - nadam se da nece biti u Vijecnici.
@Dado: u socijalizmu je postojalo nesto sto se zvalo drustveni interes pa je drzava mogla, bez obzira sto je tvoja zemlja 1/1, da postavi banderu, izgradi put, kako ona hoce... sada su dosla neka druga vremena, gdje se prvenstveno gleda licni interes, tako da se za obnovu zicare i postavljanje novih nosecih stubova mora otkupiti zemljiste na kojem ce biti postavljeni, te osigurati nesmetan prilaz citavoj trasi. Stoga je potrebno da se citavom duzinom trase uradi eksproprijacija zemljista... Interesantno je kako ste svi brzi i radi da pljujete po drzavi, po svemu sto donosi bilo kakav napredak i da u svemu vidite neku pljacku. Ne moze se dobiti \"nesto\" sa ulaganjem \"nista\".
jadna li nam majka, sta ce biti od nas, lopovi ce nas stvarno unistit... gotovi smo.
300.000 KM da se opere i osuši za početak, dok se ne skonta koliko stvarno ima kapaciteta za pranje
Ja ne znam zasto im treba 300 hiljada da rijese imovinsko-pravna pitanja ako zicara ide istom trasom kao i prije?! Znaci da opet neko krade novac.
opalaa... stali se sada sprema jadan ja... nek nam je bog na pomoci