Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
počinioce ubiti metkom u čelo i onda porodicama lopova ispostaviti račun za metak. Pošteno!
kao sto se i radi inace (osim tog dijela sa racunom to je bas okrutno).. najveci su zlocini u vrijeme ovako ''vanrednih situacija'' i kaznjavaju se najcesce ubistvom na licu mjesta
kakav ba izopacen smisao, pa bola ljudi su pobjegli glavom bez obzira da spase zivote I onda im majmun dodje pokrasti stvari... nego da ih treba streljati...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kome je do pljacke,kakvi su to demoni jbm ti soj
Eno DoDicka na 16. slici. Krenuo u obilazak Bosanskog Samca.
Jasta je ,eno ga na dzenazi onog degena.u prvom safu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dragi boze,tako mi je tesko dok ovo citam,a ipak sam ponosan na armiju,uradili su divovski posao i kad sve ovo bude juce,vlada im mora nabaviti nove i ljute helikopere,jer bice jos poplava u ovoj ponosnoj zemlji!!
Na planeti zemlji a i ovi dezurni komentatori su mi se popeli na obaj jedan zivac! Nemoguce je imati svoj stav!svakom su loncu poklopac!
samo upucat
Ma, vazno je da nedate srpsku!
Sad kad pocnu predizborne kampanje i obecanja
Sa lopovima u situaciji svake elementarne nepogode treba se obračunati po kratkom postupku i radi drskosti da pljačkaju unesrećeni narod i za primjer drugim šta ih čeka. Situacija je teška, pa ne treba trošiti riječi jer se ne može opisati patnja i stradanja naroda pogođenog poplavama i klizištima. Ni nerad vlasti ne zaslužuje da se o njemu priča, ono što raduje u ovom prilogu jeste velika ljudska solidarnost koja ne poznaje vještačke granice koje su nam nametnuli i na svaki način hoće održati nesposobni i još više neodgovorni političari koji su izgleda mirno i udobno proveli vikend, da bi se u ponedjeljak i juče pojavili na pojedinim stratištima isključivo radi skupljanja političkih poena. Ignorišite ih ljudi, danas, ali MASKIMALNO NA IZBORIMA. OSIM ŠTO SNOSE VELIKI DIO KRIVICE ZA OBIM NESREĆE, U POTPUNOSTI SNOSE KRIVICU ŠTO SU OSTALI U POTPUNOSTI NEOSJETLJIVI NA LJUDSKA STRADANJA I PATNJE (duduk je otišao u Beograd koji ni na koji način nije ugrožen) I PONOVO ĆE SE PONAŠATI ISTO!
kada je u Americi uragan pogodio Nju Orleans tad se tamo dešavalo isto ali je kontrola povjerena vojsci i bilo je upucanih krimosa, a i neka je.
Kako je moguce da je netko toliko proklet!? Prema ovakvima ne treba ni malo milosti imati, svoj vlastiti narod koji se bori sa tragedijom jos potkradati i iskoristavati. Sitne odvratne duse!
lopovu svezat kamen za vrat i preko nasipa, mamu im lesinarsku
To je znak da taj koji krade, nije imao ništa ni prije ove katastrofe, a nece imati ni posle jer i od tog sto je ukro nece puno hajrovat.
Šapnula je Drina Savi jednu priču o poplavi. - Rešila sam, Savo, sestro, da se vrati sve na mjesto. Izliću se iz korita, potopiću polja žita. Puteve ću potopiti i krovove sve prekriti. Da podsetim srca mnoga, šta je bratstvo, šta je sloga. I granice izbrisaću, da izmirim srpsku braću. Jer tek onda kad izgubi, brat će s bratom da se ljubi. Brat će brata da pomaže, brat će s bratom da se slaže. I saznaće srca mnoga za jednoga oca - Boga. Da se njemu oni mole i Hrvata, brata vole. Da poteku sa usana molitve za Muslimana. I da vole braću borce, Makedonce,Crnogorce. U molitvi svak' pomene braću našu, sve Slovene. Da se brat sa bratom druži, prijateljsku pomoć pruži. U nevolji da se sjete jedan drugom da dolete. To su, Savo, želje moje, da se vrati sve na svoje -Drina reče, pa poteče. Pričekaj me, Drino, vodo, poći ću i ja sa tobom. Potecimo mi zajedno, neka budu svi k'o jedno. Nek' nauče da se vole, Bogu ocu da se mole. Nek' se seti brat svog brata, da ne bude više rata.
Dabogda im za dženaze zatrebalo
U dobrim vremenima se za kriminal tokom elementatnih nepogoda sudilo po kratkom postupku.
vanredno je stanje (imate naoružanje metak prijeki sud), kasnije ga sa uginulim životinjama u duboke jame....
Bosanskošamački krugovi pakla a ne šamački krugovi pakla. Molim korigujte.
VIDI ONO, NA ULICI KRME LUTALICA MOŽEŠ PO BOSNI PIZDO, IDI U SRBIJU PA DA VIDIŠ KOLIKO ĆEŠ BITI LUTALICA :D
kažu da je dobro malo krmetine ko je pušač jer je masna da se podmažu pluća