Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa lijepi...zasto si onda muntao nanu fatu da proda zemlju za 250 milja...a sad druga prica...
Sada kada je Europski sud donio presudu u korist nane Fate sad se našla SDA da kao glume dušebrižnike, a znali su ovu jadnu i hrabru ženu koristiti samo pred izbore kao predizbornu afišu. Njima je bilo u interesu da crkva bude u njenom dvorištu jer su samo zadnji mjesec prije izbora dizali hampu...
Zasto postujem jedinog Predsjednika i osobu sa autoritetom, koji je bio pravi politicar? Covjek koji je imao jasan stav i pravilo, NEMA KOMPROMISA, JER U KOMPROMISU SE SAMO MOZE IZGUBITI! IMAO I OBRAZ, STAV, KARAKTER, BIO POLITICAR, COVJEK KOJEG JE CIJELI SVIJET STOVAO I VOLIO. Ovi danas kvazi seljacki politicari nisu smjeli izac na ulicu kad je on bio ziv. Jedan i jedini JOSIP BROZ TITO.
Vidi ovog SDA agenta za nekretnine
Pripada li ti provizija ako je uklone. Kukuuuuu Baš me žalosti što nisi uzeo procenat
Naravno " ĐON OBRAZ". Ti se ne javljaj.
E cuj nadam se....
Ovaj se oglasava, dzon obraz, ni stida ni srama, skupa sa svojom strankom , prodo nam je drzavu , a nagovarao i nanu Fatu, da proda svoje dvoriste, ali nana neda svoje dvoriste, za razliku od SDA koja za pare daje i prodaje i drzavu i narod i moral i postenje i buducnost .
Koji sljam su ovi idioti iz Sda,kad si nanu munto da proda imanje i da ti budes dobar u svemu tome i sad imas muda da se javljas i nesto komentarises konju jedan. Treba te nabiti nogom u guzicu
SDP teski izdajnici, opet glasaju za Grujica jer im smetaju "Bosnjake stranke" !!
Da je bilo dobre namjere i zdrave pameti mogla se crkva ukloniti i ranije, svi su znali da je izgrađen na zemlji nane Fate. Ovakvo blamaža, pravdu donose međunarodni sudovi
Kako te bolan nije stid oglasiti se, a tražio si od Fate da proda zemlju i da podijelite pare. Pa jesi li ti normalan? Fuj ma.ku ti ebem.
Prvo i polazno: nije normalan onaj ko je tuđe oteo i na tuđem sagradio išta, a kamoli crkvu. Drugo: nije normalan ni onaj koji traži rušenje crkve. Najbolje bi bilo da se nađe nekakav kompromis, ali sumnjam nekako u to.