Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poster do poster Bilbord do Bilborda Rupa do rupe na cestama Bijeda do Bijede Strajk do strajka i mi glasamo za iste godiiinaaaamaaaa!! Kako smo mi preglup narod.Al totalno.
Naravno da direktori nikad nisu u štrajku. To su stranački postavljeni uhljebi
Roditelji su mi radili u zdravstvu. Nikad nisu imali veče plate nego danas, jedino što je danas teško koristiti njihove usluge ponekad i uz štelu. Plate im se mogu povečat jedino na način da osiguranicima još smanje br usluga i lijekova na esencijalnoj listi, da se ne kupuju novi uređaji, umanje ostale stavke itd. I nije satnica nego koeficient koji se množi sa stručnom spremom.
Ko je od sindikalista sa slike kandidat na izborima u nedjelju? Ko je od sindikalista sa slike u strankama koje cine "opoziciju"? Ko od ljekara sa slike ima nelegalnu ordinaciju u Tz, u koju usmjerava pacijente sa UKC-a? Ko je od ljekara sa slike, oboje djece zaposlio na UKC-u?
Fakat ispadne da rade za 450KM, ali nisu spomenuli koeficijent s kojim se množi satnica hehe I ne bi bio problem povećati satnicu da nisu primili 3x više radnika nego što treba, i još toliko u administraciji.
Niko ne strajkuje ako mu je dobro. Ovo je jad i cemer ove napacene drzave i korumpirane vlasti, i znak da treba nesto mjenjati.
Satnica 2,51 ? Pa koliko to vi imate plate ? Po 400 500 KM ?
2 godine dok jesu bile Covid mjere ništa niste radili, a uredno primali platu?? Baš vam treba povećati. 🙂
Potpisujem
Je li ono Tuzla i taj kraj bastion crvendaca, zar tamo ne bi trebalo biti sve med i mlijeko ili kradu i nesposobni su kao i u onim dijelovima gdje su zelenbaci, nipotisti, nasisti, itd...
Direktor UKc je zelenbac 😉
Jest od smjene vlade, ko je bio prije, nije dug od par desetina miliona nastao za vrijeme jednog mandata od bilo kojih. Poenta, bh politicka scena = lopov do lopova!
Doktori rade sa satnicu od 2,50 KM . Sramota ! hahaha
Ma izašli samo 'nako na zrak, svi skupa
koji pakas ovaj tulumovic. A uzet ces novac kad povecaju satnicu
Meni moja satnica od 7KM neto mala (privatni sektor). Kako zive oni sa 2.5KM satnicom?
laže , jučer je bio štrajk upozorenja u Domu zdravlja
KADA ONI preuzmu SINDIKAT, ovo je REZULTAT👌😎
Kao i kod rudara, kao i kod udruzenja boraca...kao i u BILO KOJEM segmentu u BH protektoratu.....BALVAN REVOLUCIJA, SAPERIMO ZLU KRV...😎👌💪💪