Ministar odlučan
0
Sadović: Neću podnijeti ostavku
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ga smjenite on nam je najveci trn u oku- raja iz RS
Ko ovog majmuna uopšte postavi za ministra pa ja mu ne bi dao ni da vodi mjesnu zajednicu u boljakovu potoku a kamoli ministarstvo pozdrav i idi sto prije ima dosta skolovanih ljud za taj posao
Podrsa Sadovicu! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa DOMOVINA! BiH4EVER!
Ove pogrdne komentare o Sadoviću, piše jedna te ista osoba, samo mijenja nadimke. Svaku Ti riječ potpisujem. Nedaj se Đerzelazu ! Nedaj daTe poraze Tihić i njegova bijedna kamarila. Njima su važne funkcije, ne Tebi. Nedaj svoj Obraz i ponos hercegovački !
LJUBAV UVIJEK POBJEDJUJE Obavljajuci \"krajnje savjesno\" jednu od odgovornih funkcija u BiH mojim dusmanima sam zasmetao i poveli su narod sa ciljem da me sklone,ali ti moji dusmani su izgubili tu bitku.Bio sam uporan i dokazao sam da ljubav pobjedjuje.Ljubav prema mojoj funkciji, novom BMW-u,prema mojoj kuci i vikendici,ljubav prema mojoj kompaniji,na kraju ljubav prema tadasnjoj mojoj zaradi je bila jaca od njihove ljubavi prema porodici,prema par kg brasna,prema litru mlijeka,prema svojoj gladnoj djeci,i na kraju prema toj njihovoj sirotinji.Sta to oni mogu da vole,svoju bijedu.Ja sam imao sta da volim.Ljubav prema funkciji jaca je od svake druge
Sadovica treba smijeniti. On je los i nesposoban ministar. Zasluzuje smijenu, jer samo tako idu oni koji su lose radili na nezasluzenoj funkciji.
Hvala g. Sadoviću! Klinac ćemo u bijeli šengen!
Snaga stranke je NULA jer nije u stanju da svog covjeka kojeg je postavila i smjeni , a to dokazuje i ovaj ljigavac kojeg vjerovatno huska struja zvana Bakir i ostala banda ucjenjivaca , koji imaju samo jedno za cilj a to je raskol. Malo si sebi dao za pravo da budes u centru paznje , samo si zaboravio da poslije ove funkcije postajes krug sa nista unutra , jer to ustvari i jesi sada . Jedno je sigurno a to je da letis sa funkcije na kojoj si sada !!!!!
-veoma kulturn i pismen,na svom mjestu sto bi rekli.......
Zalijepio se za fotelju i ne mrda.
AAAAAAAHA HA HAAAAAA
Ovo ga Bakir Izetbegovic hajca da kompromitira Tihica. Sramota! Sta da Bosnjaci ocekuju od Srba kada su ovakvi jedni prema drugima? A SDA kucni ljubimac koji se odaziva na ime Bakir je najveci munafik u Bosnjaka, odmah poslije Reisa Efendije Cerica.
Sta je ovaj konj dobro uradio,nista,kao ni citava ergela konja koja je sa njim.
Tip nije drag nikako ali ga podrzavamo. Sta kaze Tihic neki su i trazili da ode. Do kada tako...
tako je care neka Tihić da ostavku u Domu naroda a ti odradi ili ništa ne radi zaboli te neka stvar...dobio si svoj mandat i ispucaj ga do kraja...ili kompletna rekonstrukcija Vjeća ministara il ništa ...nemoj biti nečija žrtva