Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heroina! To se zove hrabrost i snaga bosanske žene!
@AlijaOtacNacije A ja mislio radi se o drigi heroin. Koju glupu gramatiku mi imamo.
@SabahudinVelic JA SIN SAM TVOJ U plavo Božije prijestolje klicu zvuci s bogomolja to su pjesme zemlje moje gdje huče gore i šume polja. Mila sura i žestoka, Bosna na zemlji krvavoj, čuvam te kao i dva oka, ja sin sam tvoj, zemljo.
Kakva inspirativna prica, divna snazna zena. Volila bih da se snimi bar jedan ovakav film, ili napise knjiga kao posjetnik na ono sto se nekada desavalo na bosasnkoj zemlji i opomena svima nama.
@TrebinjeNikadJace5 Zbog takvih kao tih poželim da osvetim svaku kost
Pod nogama ove žene je džennet. Allah ti zdravlja dao.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> Sexcoss.com
Cetnici upamti te nikad vam oprostiti necemo a doce sve po naplatu vjerujte ako vi ne dozivite vasa djeca i unucadi ce to dozivjeti mamu vam vasu.
Majka heroina a sin joj godina bez posla.Tako država vraća svojim herojima.Bitno je da rade mamini i tatini sinovi. ŽALOSNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lično poznajem porodicu,i da ne znam ne bih ni pisao!
Ljudi poput našeg heroja Sade su vidjeli surovu stvarnost politike Vučićevih najbližih saradnika, mi možemo okretati glavu i praviti se da nas se to ne tiče,pokušavati da gradimo mostove ali..taj fašizam nažalost nije i vojnički uništen i to je sva tragedija
Respect za gospođu.
Hvala ti za sve što si učinila i drugom pomogla.
Nikada zaboraviti, nikada oprostiti! Srpske vojne formacije su napadale i ubijale civile a suparničke vojne snage nisu smjeli pogledati u oci. I gdje jesu, izgubili su!
Hvala dragom Bogu pa je sacuvao tebe i tvoju djecu. Hvala ti za mnoge spasene zivote u Gorazdu! Vi ste olicenje zdravstvenog radnika!
hoćemoliikaddoćipameti...???
Tačno nikad ni 11-ti genocid nije bošnjake osvjestio. Mjesto da se svi bošnjaci ujedine( kao što to rade pravoslavni i latini. Sve ćeti bošnjo oprostiti osim zavisti.
prokleti genocidaši, koliko je života uništeno ljudima...
Da ti Allah podari zdravlja,bar ovo sto je ostalo zivota da provedes u rahatluku.Mene sve jeza fata dok ovo citam,pleme im se zatrlo cetnicko,ubijali nenaoruzan narod...
Da su te Srbi ulovili bila bi mrtva..
JA SIN SAM TVOJ U plavo Božije prijestolje klicu zvuci s bogomolja to su pjesme zemlje moje gdje huče gore i šume polja. Mila sura i žestoka, Bosna na zemlji krvavoj, čuvam te kao i dva oka, ja sin sam tvoj, zemljo.
Nase zene su uvijek hrabre bile