Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DONESITE AKT KOJIM SE ZABRANJUJE SVAKA ZLOUPOTREBA INSTITUCIJE DŽAMIJE U SVRHU LOBIRANJA ZA LOPOVE I KRIMINALCE U VLASTI KOJI SE KRIJU IZA VJERE. SVE KORUMPIRANE HODŽE NOGIRATI.
gledam koliko je ovih lezilebovica...puna sala. Zamislite da se sve ove `odze i muftije zaposle u nekom pogonu...recimo na proizvodnji presvlaka za automobile za 400 KM. Brzo bi se ova zemlja dovela u red...tito je to znao.
Vama obojici: piv.pivpiv.dk
KAKO BI SAMO CIVILIZOVANI SVET BIO ZAHVALAN KADA BI MEDJU OVE IDEOLOGE TERORIZMA,MONSTRUOZNOG NASILJA NAD ZENAMA I PEDOFILE NEKO UBACI JEDNU MINU OD JEDNO 120mm.
kao i sve vjerske zajednice na ovim prostorima oni su leglo nemorala
STA CE TE VI IZ SDA SUTRA OSTAVIT DJETETTU BIJEDNICI ISFRUSTRIRANI??? STA Vam JE SDA OMOGUCILA DA OSTAVITE DJETETU???? HAHAHHAAHA STA IMAS U ZIVOTU BIJEDNICE
Revolucionar jednostavno imaš mozga kao Fahrina stidna uš i to retardirana, dobijena incestom ...
Jadna KUJA KOJA TE OKOTILA
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
DALA VAM JE SDA STA???? OSIM STO SU VAM SE NAhgebaLI MAJKE KO kokuzu pa JE SIROMAH KO I VI!!! DOK JA PUTUJEM STA VI RADITE BIJEDNICI DJE STE???HVALA SDA!!!
Revolucionar jednostavno imaš mozga kao Fahrina stidna uš i to retardirana, dobijena incestom ...
https://sisiczijad.wordpress.com/2014/04/16/smutnja-koja-je-prethodila-raspadu-zadnjeg-hilafeta/
Puna tepsija ahmedija.
P.S. za one koji ne znaju, ''puna tepsija ahmedija'' se odnosi na kolače, jer imaju i kolači zvani ''ahmedije'' :)
Krajnje je vrijeme da se prekine zacarani krug kojeg je uspostavio Mustafa Ceric i koji je bio na tronu zajedno sa svojim muftijama i glavnim imamima. Kad zasjednu u fotelju, samo ih Azrail iz nje moze istjerat, pa dosta je vise bilo, dajte da muftije i glavni imami imaju mandate i da mogu maksimalno 2 mandata bit na poziciji.
hocu papi nesto licno da porucim. otkljucajte kometare fasisti
EVO ŠTA KAŽU TURCI Evlija Čelebi (Čelebija), glasoviti turski putopisac XVII. st., putovao je Bosnom 1660. i 1661. U svomu putopisu više puta spominje Hrvate u Bosni. Tako kaže, da je "jezik bosanskog i hrvatskog naroda" čist. Njemu je dakle jezik Bošnjaka i Hrvata jedan te isti, hrvatski. Livno i Bihać su mu hrvatski gradovi. Hrvate on nalazi i u Boki Kotorskoj. Navodi, da su stanovnici Herceg-Novoga Arnauti, Bošnjaci i Hrvati. Čelebija dva puta spominje muslimane u Bosni, koje naziva Hrvatima. U neposrednoj blizini Foče na Drini, u starom gradu Prači, njemu (Čelebiji) "dadoše 50 hrvatskih momaka pod oružjem za pratioce". Na Gatačkomu polju "dobi 300 lijepih po izbor hrvatskih gazija (junaka)". Pridjevak gazija (junak) mogao se dati jedino muslimanima. Fehim ef. Spaho, reis-ul-ulema (vrhovni vjerski poglavar) svih muslimana u kraljevskoj Jugoslaviji, u svomu članku Hrvati u Evlija Čelebijinu putopisu kaže: "Za proučavanje naše hrvatske prošlosti osobito je značenje, da nam se otvore i učine pristupnim turski izvori"
masala
Registruj se i svakodnevno BESPLATNO automatski počni dobijati bitcoin novac i druge virtuelne valute koji se mogu zamijeniti za PRAVI NOVAC: http://qoinpro.com/fc9ecd4c9afae1ea19150092f17f4f24
a na papinom clanku kometari nisu moguci? zasto? a kad vec nisu da ja kazem nesto i na tu temu: doci ce papa sledece godine sigurno ali samo ako bude ziv do tada. Selam
DACE VAMA SDA KO I DOSAD STO VAM JE DAVALA HAHAHAHHAHAHAHA
Revolucionar jednostavno imaš mozga kao Fahrina stidna uš i to retardirana, dobijena incestom ...
Dace vam HAHAHAHHAH BIJEDNICI PA SAMO MINUSE MOzeTE UDARAT A SDA CE VAM za TO PLATIT HAHAHAHAHA SIROMASNI JADOVI
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Saljite mailove FIFI da se ne dozvoli odigravanje prijateljske utakmice genocidne tvorevine protiv Srbije u Banja Luci http://www.fifa.com/contact/form.html
Nehljebi...
Ma dok je vama sda ne brinite SVI CEMO MI IMAT MILIJARDE SAMO NAROD GLUPI NECE!!! Evo PASCETA kokuza vidi ga!!! STA CE KOKUZ RADIT NEGO BIT BIJEDNIK KUCI!!??? NEMA MARKE PA NECE HODAT I VVOZAT SE HAHAHAHHAH BIJEDNICE SIROMASNI JADNI!MOGU MISLIT U KAKVOJ STALI ZIVIS SIROTINJO!!
Revolucionar jednostavno imaš mozga kao Fahrina stidna uš i to retardirana, dobijena incestom ...
Ti kao jedan BIJEDNIK SIROMASNI!!!! Mozes me GMIZAVCE slijediti al na koljenima!!!SAMO! Sta covjek ocekivati od JADNIKA ISFRUSTRIRANOG koji mi udari po 150 minusa dnevno??? Pa BIJEDNICE hljeba nemas jesti ne sjedi citav dan za kom. i udaras minuse i pratis me!Normalno kad nemas MARKE U DzEPU!MORAS SMRDITI KUCI DOK JA PUTUJEM FUKARO MALA!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)