Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo sto posto bosanska strana mostara organizovala
Preglasavaju komsije pa onda zaustavite rat u ukraini :))
Big Like 👍
posaljite bolje apel milijunima ukrajinaca koji su pobjegli umjesto da brane svoju zemlju da se vrate i bore protiv osvajaca a ostali da se proglase dezerterima
lijepo ali ne zna putin i ovaj šojgu ni gdje se nalazi stari most to su konji neviđeni..
Dosta od nas. Nisu se ni oni slomili pomazuci, naprotiv.
i ti sto si iz norveske pomagao, u redu je, mojne vise majke ti
Bravo za eurospki I civilizacijski dio mostara,ovi drugi nek nastavi lizat guzice siromasnoj vlahadiji
Što apel cijelom svijetu, kad se jednostavniji rat odavno nije desio: Rusija napala Ukrajinu da bi joj otela teritoriju, uništila naciju i opljačkala resurse. Putin ga je počeo, Putin ga treba zaustaviti.
Princip075 Ne kontam pitanja, šta nije tačno od onog što sam napisao? Treba da vjerujem da je Hitler bio jevrej, da je Zelenski nacist, da su Ukrajinci oteli zemlju Rusima i odrodili se od izvornog, maloruskog naroda, da gađaju sami sebe i bacaju rusku nejač lavovima?
Nagovorili ih neki političari da se brinu za Mariupolj. Ajde narode pošaljite poruku domaćim liderima da rade svoj posao, tipa skok sa mosta da padne inflacija!
Mostarci gospoda.