Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi stalno pricaju o nekakvim Zapadnim namjerema da napadnu Rusiju dok su oni ti koji stalno prijete. Mozda je i vakat da se ta opasnost odstrani.
Ista prica ko u hetnika i srba
Pa u prosjeku svakih 100 godina citava evropa krene na Rusiju, Napoleon 1812-te, Svabe 1941, zasto da cekaju da ih ponovo napadnu...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vi bi da ubijate a da vam se ne može uzvratiti, što mi je to poznato 🤔
Zapad se dobro igra sa situacijom. Zrelost komentara koje citam je ravna nuli. Naravno da Rusi nece biti porazeni... pitanje je koliko ce Europa izdrzati kao americka kuja i sluga i kad ce konacno splasnuti ideje o nekoj pobjedi Ukrajine. NATO im dosao u dvoriste, SAD ubijao ljude na drugom kraju svijeta (Irak, Afganistan, Libija, Sirija...), a vi pricate o ruskoj agresivnosti. Vi svi kolektivno spavali 20god.
jasno je da pominjanje nukleranog oruzja znaci jednu drugu dimenziju, ali sto bi se reklo ako ste baje - potucite se svijetom konvencionalnim sredstvima. ako ukrajina ima toliko prijatelja koji su joj voljni pomoci - pa jbg, prihvatite i to. nije fer da vi sve sto ste radili zadnjih godina upotrijebite protiv jedne slabasne zemlje.
ovi rusi nisu normalni. ono kao u fazonu mi smo nekog balavca bacili ja zemlju pa ga cipelarimo, sta se sad vi vise mjesate i pokusavate da pomognete? kao ok je da mi napadnemo ali bas da vi pomazete odbranu?
Neće se USA sa komunistima natezat kao Ukrajina odmah Veliku bebu na Moskvu na Petersburg oa Putine puši radioaktivno
A gdje ce to zaratiti??? Korupcija ubi rusiju. To je rezultat onakvog propalog naoruzanja
Ooo babuske, babuske.. Pa nijedan vam saraf nije zavrnut' kako treba a vi bi na Amerikance 😆
Uzdaju se rusi da bi ih ko zna koji put spasila. Niste vi za konvencionalnog rata . Nemate za kifle. Da nemate nuklearke Poljska bi vas napala . Da vam vrati dugove izrodi
Ili ce biti kako mi kazemo ili cete imati rat. Velikosrpska i velikoruska ideologija je ista. Kako je prva prosla, znamo.
Ovi Rusi su pukli 100%. Tko god ih podržaje nek se zapita kakav je to tip osobe. Ljudi su totalno bolesni.
Ovaj još u Americi??
Ahhhahaaa..... Pa, oni međusobno ratuju otkad postoje! A sve preko naših leđa. A naši tzv. političari ko' suncokret...
S ruskim fasistima treba ratovati.
Nažalost, upotreba nuklearnog oružja je jako blizu.
Rusi jedva na kraj izlaze sa jadnom Ukrajinom, a oni bi se tukli sa vojnom silom br 1 XD
Ako je vrijeme onda je vrijeme. Bolje grob nego rob.