Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedi govna vise i ti, i Schmit i Dodik, samo zakuhavate
A sto ga ovaj moze sr4ti vise ...
Eto ti si legitiman.Fuj!
Neprijateljska drzava Rusija provodi svoje intrese u BiH podrzavajuci dio jednog naroda koji onemogucuje normalan zivot u BiH. Mrs iz BiH bitango.
Eto ti ćeš nam reći šta ćemo mi raditi u BiH, odnosno šta će raditi visoki predstavnik u BiH. Kod vas u Rusiji je gore nego u Afganistanu a ovdje bi liječili svoje komplekse
Najbolji i najispravni visoki presednik je bio Britanac Paddy Ashdown. Treba biti zahfalan sto smo takog covjeka nekad imali, nek mu je lahka zemlja.
jok eto ti imas. Niti jedan Visoki predstavnik nije imenovan odlukom vijeca sigurnosti, ne treba to, zapamtite.
vas cilj je jasan. kao pustit cemo ih same da se dogovore, naravno nece se nikad dogovoriti jer ce srbi istrajavati na maksimalistickim zahtjevima kako bi dokazali da je drzava nemoguca a onda u međuvremenu trazi teren za sto sire međunarodno prihvatanje disolucije kao jedinog rjesenja.nazalost blizi ste cilju jer bakir blečak nije dorastao tome, izolovan, bez razumjevanja diplomatije sa pogresnim ljudima na svim mjestima pocevsi od bisere pa nadalje...
to je sve tacno, međutim ne treba zaboraviti cinjenicu da vi koristite tu argumentaciju da bi sve uveli u jednu drugu fazu gdje preko svog satelita cinite sve da drzavu destabilizujete i okrenete vodu na svoj mlin.ne vidim da narodi međusobno imaju ikakvih problema, narod tavori, devera, ima istu brigu, gdje moze sarađuje niko nikoga ne dira naprotiv, robe, usluge, radna snaga cirkulise, sve je normalno osim politike koja sve kaki a tu vi imate veliku ulogu.
Jb. ti sebi mamu smrdljivu. Smece kao i lokalni genocidasi.
Šic, mravojedu! Ni ti nemaš legitimitet Kod Bosanaca, ali kultura ponašanja nam nedozvoljava da se ružno izražavamo prema tebi, mrzitelju svega što je Bosansko!
Šic, mravojedu, mrzitelju - ovo se zove kultura ponašanja na Balkanu
Jesi li pravno napao Ukrajinu i oteo Krim?😎
Divi postavili papagaja kao ambasadora
Bio OHR otvoren ili zatvoren, to nema nikakve veze. Samo mlatite praznu slamu.
Bla, bla, bla... napuši nam se tvrdog ku4ca, ruska fukaro.
Samo ne znam sta ce se promijeniti ako ode ovaj Svabo. I onako će se umiješati Amerikanci da ovo završe do kraja. Rusija ima najmanji BDP od svih članica pika,sto atomskih i nesto nafte i kao on važan.
Kakav dogovor moze biti s nekim ko negira genocid i zločine pocinjene u proteklom ratu, cak ih i velica i jos je i nagrađen za to sa pola države.Čak ste i vi Rusi učestvovali u tim zločinima, i sad tebe glasnogovornika Rs treba neko da sluša jadu jadni kako širiš propagandu, za vas je i Gebels mala maca..
kurton