Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste dobrodošli!
Konakovic kaze da jesu
Oni samo žele da "pripoje sebi" ono što su i dobili na poklon u ratu prekidom istog, pogledajte njihovu djecu, Kosovo je Srbija, uče pjesimce u školama :), a naša djeca su već "halalila" Banja Luku, Trebinje, Srebrenicu... Ne treba to da dozvolimo učimo našu djecu da su to naši gradovi kao što i jesu i posjetimo ih nekad!!! Nema veze što ima stoke, ima u svakom gradu stoke!
Sve sto vise ima ruskog uticaja prije ce Bosna uc u natoo i eu...
hahaha čuj balkanski dijalog..ljudi protjerali i pobili milione ukrajinaca i dolaze nama dijalog ..
Ovi Rusi su bolesniji od Srba s tom lažnom mitomanijom, ajte doma majmuni, raspada vam se ono smeće od države. Iako je teško onaj masakr u Srebrenici nazvati genocidom jer pustili su žene da odu slobodno. Možda genocidna namjera, ali genocid je preteška definicija jer nekoliko tisuća mrtvih ne ulazi u istu kategoriju sa nekoliko milijuna mrtvih kao što je bio genocid nad Židovima ili Armencima ili ono sranje u Ruandi. Ne može se Bosna s tim usporediti.
U Evropi mogu doć samo još u Republiku Srpsku il Srbiju 👏😁🤣
Imali još koje bjelosvjetsko govno da nije dolazilo u Bosnu.
Šta nam ima saopštiti ministar sigurnosti za ove
To.ti je Trojkaska vlast SVE MOZE ZA FOTELJU !
Da ne bude samo zvono na Rusima, najpoznatiji cionisticki historicari Holokausta negiraju genocid u Srebrenici. Direktan link na Enciklopediju Holokausta na kojem se vidi da genocid u Srebrenici nazivaju masakrom, dok genocid u Ruandi nazivaju pravim imenom: "https://encyclopedia.ushmm.org/search?query=Srebrenica&languages%5B%5D= https://encyclopedia.ushmm.org/search?perPage=10&query=Rwanda&languages%5B%5D=
Zabraniti smeću ulaz u državu,ovo što hoće se može smatrati agresijom.
poslat policiju da ih pohapsi
Tako vam je kad OSU date drzavnom neprijatelju ulazi u drzavu ko hoce i radi sta hoce! Trojkasi sjeme vam
#Bossnna pogresna adresa ne zna se ko su veci lopovi tojkasi ili sda! Ali mantra o sendvicima davno prosla potrudi se vise.
poČetnici dolaze svojim vrsnjacima.
Trojka im dopustila da uđu u BiH
kad se dokazalo da je Konjakovic odobrio vize za ruse za koje je tvrdio da je Bisera dopustila nastaje tisina sad nam protjerani ruski diplomati drze predavanja mladima