Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA bagra je trenutno na predizbornoj turneji po dijaspori boli njih briga za rudare
Tišu uzp botu
Ima li igdje Vahida Heće kreaotora ovog sranja sa rudnicima sjeca li se iko njega
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Prokleta bila SDA i svi oni koji rade isto kao SDA!
Tišu uzp botu
Imal koji direktor ili sef na protestima? Samo sirotinja..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma plate od parlamentaraca smanji a od ovih što ne dolaze na sjednice, komplet plate preusmjeriti sve rudarima, ko ste ba više sa tolikim pplatama a ništa ne rješavate, otkaze i ukidanje plate ko ne dolazi na posao.
Kako jedan rudar može sebi priuštiti 6-tero djece? Bil Gejts koji može nema,Mask,Bezos. Bar na papiru nemaju. Bosnjo samo pravi socijalne slučajeve i "vice" kako svako dijete ima svoju nafaku. E moj bosnjo..m
Sestero djece...na Zapadu uzeti lovu kao donator sperme.
Uz duzno postovanje svim rudarima ali nije ti vlada napravila sestero djece nego ti.
Ovaj izgleda mislio da mu trebaju povecati plati ako ih bude stancao sto vise 😂
Svaka čast tebi Fuade, neću reć ništa na tvoj račun jer ne znam, ali priupitaj kolege za koga su glasali sve ove godine, nije se SDA sama održala na vlasti da i vama i nama upropaštava živote i budućnost
Za šestero ti treba plata europoslanika u Briselu. Što si pravio toliku djecu bolan nebio?
Ja i žena živimo teško sa troje djece, glad i neimaština teško nam pada, kad smo odlučili da napravimo još troje djece odjednom nam je život postao duplo teži.
Glavno da sebi povecaju primanja.
Ovaj Fuad će na kraju da glasa za bakira, jer je dobar musliman
Jadno što je klix odma izbacio nekog ko ima dosta djece i namjerno u kadru lik koji puši cigare. Čisto da se i mi narod okrenemo protiv njeg jer eto on je nagruho 6 djece i puši cigaru. Nije to bitno, bitno je što nije plaćen kako treba.
Ova slika treba biti u enciklopediji pod natuknicom: "Bosanac". Ima 6 djece, nema novaca kaže, a cigara u zubima. Pa nema Tite više, nema socijalizma, jarane. Došao kapitalizam, svak za sebe radi..... Mislim, meni je žao te generacije, ne znaju bolje, odrasli u socijalizmu, dobili sve od države, mnogi i stanove od firme.... a danas nemaš ni topli obrok, ali zato možeš naći dobro plaćen posao. Ne nužno istočnije od Beča, doduše :)
Ovako treba: Bosanac koji ima 6 djece, puši cigaru, al koji radi pošteno a nije mu pošteno plaćeno.
De ba ohladi … sta su djeca kriva. Udri sve po sirotinji, ona sve na svojim ledjima prenese i u ratu i miru. Sestoro nek su mu zivi zdravi , heroj kad ih je uspio sve zive odhraniti. Nije ni kapitalizam u svemu raj , u najrazvijenijim kapitalistickin zemljamavlada bijela kuga , djeca se ne radjaju. Zato ohladi .
kakoo smo glupiii mozemo iskoristit priliku svi srusit svaku vladuu kao tuzla a mi podrzavamo tako sto lajkamo komentare!!!! to nije podrska!!!
Glasači SDA fašista
Imaju voz, ej! A mi se moramo gužvati po četvero u taksiju! Svoj voz imaju, ej! https://www.youtube.com/watch?v=hUzK3jXsUJU
Nek ima para za cigare.. Mogu djeca i hljeba...