Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja nisam Mošnjak ja sam Srbin. Srbin islamske vjere. Meni ne treba ova nakaradna tvorevina ja hoću samo jedno, da se Bosna spoji sa maticom Srbijom i da bidemo normalna Srpska država bez obzira na vjeru. SMRT BIH !
Tako je Premijeru ! Vratiti sve nadležnosti Srpskoj a gov navu BiH rasformirati. Je bo BiH FREE SRPSKA
Bit ce Bosne i meraka lijepih djula i sokaka i cevapa i bureka Muja Fate do vijeka a ti sto si Bosnu htio na konopcu srama sebe objesio! Jedan Predsjednik, jednan Parlament, jednu Policija,JEDNA DRZAVA,JEDAN USTAV, JEDNA i JEDINA BOSNA i HERCEGOVINA! BOSNA4EVER!
Po rijecima gosp.Milorada Dodika rs ispade najveca fuksa u regionu.
haj Adi! Do turskog zemana svi su nasi, BH preci \"smrdili\" na slaninu i bijeli luk. Ali onda vam Turci, \"demokratski \" uvalise islam u kasabama i varosima, a ruralni dio osta vjekovima cist i netaknut sa svojom tradicionalnom vjerom.
Gorane druze,to jest Nermine ili Adnane,kako ti je pravo ime. To sto ti sada pricas,je isto pricano 91 i 92 i 93 godine. Moj stariji brat Dragan je tako isto mislio i cak bio clan armije BiH. Ali Ali Ali Alija!? Ubrzo je ta vojska postala vojska \"Alahova\". Tada, tada je digao ruke od te Alijine tvorevine i uvideo da takvim idealom mu nece biti mesta u Evropi. Zato nema viza za Gorane Adnane Nermine Tomislave. Jer se iza ponekih imena i pasosa BiH kriju ponekad nekakvi mudzahedini nazalost. Imas na raspolaganju podatak koliko je njih uhvaceno sa \"Slovenskim\" prezimenima. Pozdrav Goranche i uzivaj.
RS Srbi prihvataju samo \"sakom medju rogove\" argumente. To im treba redovno davati jer su oni kao Terminator programirani da sabotiraju BiH i od toga ne odustaju. Hrvati su to dobro odradili. Svaka cast na akciji Oluja. Steta sto i mi nismo dobili sansu da napravimo neku Kijamet akciju. Bice prilike i za to jer Srbi ne mogu bez rata. Jadna je ona drzava u kojoj Srbi zive.
Sam nastavak direktne komunikacije sa organima vlasti RS od strane OHR-a je jos jedna pobjeda M.Dodika.Pozivi na razgovore je samo pokusaj da se pokaze spremnost na dijalog iz kojeg nece proisteci nikakav napredak te da Inzko povuce svoj zahtjev za ukidanje zakljucaka NSRS-a.Na takav nacin su obmanjivani i raniji visoki predstavnici.Pristanak Inzka na razgovore bez prethodnog koristenja bonskih ovlasti bi bila nenadoknadiva steta za BiH.To bi dalo samo nova krila i podstrek politicarima RS-a koji bi krenuli u odlucniju borbu za ostvarenje svojih cviljeva.Zato se pitam da li je Inzko svoj zahtjev i prijetnju koristenjem bonskih ovlasti zastitio drugim kaznenim mjerama i sankcijama koje ce zastititi autoritet visokog predstavnika i instituciju OHR-a
svaka cast :) bolje ne bih rekla ;)
Kad će nestat ta RS heheheheheheh?Nešto je zapelo,aaaaaaa Mošnjaci.Prije će se tvorevina zvana FBIH raspasti nego RS,RS ima jedan svoj adut a to je JEDNONACIONALNOST,i to će biti garant njenog opstanka.A FBIH???Ona će se grcat u problemima hehehhehe
Mene licno ne reprezentuje Dodik. Za mene je Dodik obicni fasita koji je do juce cuvao ovce po njivama iznad Banja Luke. Mene ne iteresuje religija, i proslost, mene interesuje bolji zivot, ali nazalost malo nas na takav nacin razmislja. Jedno je sigurno, da bi svi dobili bolji zivot, treba nam jedan prijesednik, a ne 3. Treba nam kao svugdje jedan parlament, a ne 3. Jedana pametna osoba koja bi brinula o svima nama. Dodik ide sigurno na ljetovanje van Hrvatske, ja ne, jer mi on to neodobrava. Zato bi volio da svi ljudi razmisljaju pozitivno a pogotovo Ortodoxi u Bosni.
Jeftina i providna taktika laktaskog fasiste. Isti, samo malo modifikovan princip velikosrbi zele primijeniti i na Inzka kao i na kriminaliziranog Slovaka.
Ja sam Srbin, ustvari Bosanac Ortodox, nisam Srbin, jer su Srbi u Srbiji, inace mogu onda da budem i Grk ili Rus, jer i oni su Ortodoxi. To je prva glupost koju Bosanci Ortodoxi prihvataju ! Ja sam rodzen u Bosni i nikako nisam Srbin, nisam nikada bio u Srbiji niti u Rusiji, a i neplaniram da podsjetim te drzave. To su prve cinjenice gluposti koje Pravoslavci rade. Druga cinjenica, da bi mogla BiH, nasa domovina funkcionisati bilo bi naj normalnije ukinuti RS, koja uopste nista ne prestavlja, samo ne napredak za sviju nas. Meni treba dobra plata, meni treba pasos da bi mogao putovati ko coek gdje hocu, ja danas mogu samo putovati do Srbije ili do Hrvatske. Ja hocu da mogu putovati dalje od Srbije i Hrvatske, a da bi se to desilo u naj brzem roku, treba da se ukine ta RS koja ne donosi nista dobro ni meni ni mojoj familiji. Normalno da se nista nece dobro desiti ako je drzava podijeljenja na dva, ako uvijek jedan dio daje opstrukcije na poboljsanje.
@Srbo Bosanac srbo Bosanac,to Sam! A sto mi je veceras admin izbriso par komentara svaka mu cast,znam da je prioritet RS-ska stranica i nije neutralna,to znamo vec odavno svi koji dolazimo! ISTINA ce pobijedit zapamti! evo jos jedan komentar sto sam ostavio: Ukinut genocidnu tvorevinu republiku smrdsku i samo USTAV Bosne i Hercegovine i jedan Predsjednik, jedan parlament,Jedna policija i MIRNA BOSNA i Hercegovina,tj,jedna normalna drzava! Podrska Visokom predstavniku gospodinu Inzku! BOSNA4EVER!
Ovim putem zelimo vas obavjestiti da je poslije duge i teske bolesti umrla drzava BiH . Sahrana ce biti obavljena ,na Smetljistu Istorije, u najskorije vrijeme (mnogo zaudara) . Pozivamo sve prijatelje i rodbinu da polako krenu ka prostanstvima Anadolije ,