Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elektronsko glasanje i skeneri..brojimo rucno ko da smo u drevnom Egiptu...ažurirajte se malo, ne moramo u svemu biti kao Ruanda...
Ruanda je ispred nas nekih 35godina. Tužno ali istinito
Al hajmo biti realni i reći da je CIK predlagao parlamentu BiH uvođenje skenera dva puta a ovi nisu htjeli ni uvrstiti u dnevni red jer vladajućoj trojci odgovara da se krade, jer oni kradu najviše. Ali se dogovore lako da dignu sebi plate 500 maraka, gorivo ne spuštaju, penzije ne povećavaju... I ovce opet glasaju za njih.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovakav stav je pouzdan znak da se tamo nesto ruzno i ne zakonito desavalo.
Pa idioti, ovim samo potvrdjujete da su svi dosadasnji izbori bili neregularni i umjesto da se pocne govorit o neophodnosti elektronskog glasanja, vi jos brstite listice i o listicima.
Ovo je ilustracija drzave, relativizam i nedodirljivost..a SIPA suti... Cccccc
Schmidt-e nametni elektronsko glasanje...to rjesava vec na lokalnim izborima 50% problema ove zemlje.Nametni,ne cekaj da usvoje..nece nikad
Znamo mi dobro ""poštenje""elite koja kroji sudbinu narodu.
Sine kaznis vinovnike gdje je pocinjena greska, a da je dokazano. Raspises nove izbore s novim odborima na teritoriji citave drzave. Jeste da kosta, ali kosta mnogo manje nego ce nas sve ovo kostati.
Čelave kurcheve glave
Cuj ovog neadrtalca iz republike smrdske. Kao da ih je jedna majka rodila, svima gloova “ukoso”
Aha, pa znaci rezultati ne moraju biti tacni. Mogu biti i ofrlje.
Jeste li krali … crveni karton.. zbogom.. i ovaj cik je gomila olosa koji je zajedno sa SDA SNSD i HDZ RIJESIO IZBORE
Moze se desiti u jednom ili 2 mjesta pa da kaze ja nemamnista s tim to je navijacki.. ali ti organizujes kradju na entitetskom nivou i cik kaze pa da jeste bilo ali ne mjenja rzultat.. sta ne mjenja.. kradu 30 g i jos i ovo i..
NE GLASAM VISE SVE DOK SE NE UVEDE ELEKTRONSKO SKENIRANJE.. kako je moguce da se pronadju dokazi da je neka partija krala na minimum 20 -50 mjesta i nije kaznjena.. to je za diskvalifikaciju
ZaHebo nas sudija 😄😄😄😄
A šta kažu 2 najdraže ambasade?
Al se Laki unervozio.. Jedan Brufen za Lakija... Ima lijek i zato bruda, racunar i el glesanje pa da bez posla ostanes aaa?
Samo je pitanje jel gamad uzela pare ili je samo podlegla pritisku i eventualno prijetnjama režima. Ova objašnjenja mogu mačku o rep okačit. Da smo iole demokratsko društvo izgorila bi ova institucija u temelj za primjer za iduće izbore. Neka borba bude neprestana