Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ni jedan babo nije ohladio ovo stene, mamu mu njegovu
đe živi ovaj pleh?
Nametnute Sda vrijednosti...nasilnik i delikvent će za par godina biti istaknuti član stranke i ostalima će palamuditi o vjeri i moralu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovog majmuna ko vreću za boksere staviti u teretanu u zatvoru
sto je najgore korumpirani sudija će mu dati godinu dana, a Omar će srediti da to ode na uslovnu.
Sacekati ga da izadje iz zatvora ili pritvora, i onda ga zarobiti, oteti, i spaliti negdje nazivo, ali da tinja u laganoj vatri, da se pece i da jeci, da umire u najgorim mukama...Amin...
Dobra prilika za sud da pokaže da nešto vrijedi, ali sumnjam da će je iskoristiti. Mislim da roditelji trebaju uzeti zakon u svoje ruke. Nažalost tako je.
Ima li braniteljica djecu,ima li obraz? Ne bih ja čekao ni K tužilaštvo ni OS Sarajevo.
Sad gledam smrdu, tacno se u ocima vidi psihopata iskompleksirani, ramena ko maksum, maltretirati slabije, to je jedino sto umije. Ali ga zato u muriji prima pod prečku.
Životinju treba eutanizirati, a ne suditi mu.
Odem sad baš da vidim kako debil izgleda ,znači reći za njega da je debil je uvreda za debile ,plus što ima tu bolesnu psihopatsku notu u onoj njuški !!
Ovog majmuna treba objesti da bude primjer svim slicnim istomisljenicima i siledzijama, a ima ih nazalost dosta…
ja bi sa tim plehom završio, lomljenjem drške lopate o leđa i glavu, nekad kasnije , svakako se osveta servira hladna , kad već nije moglo " na vruće"
Da je moje dijete udario, ja bi s njim davno završio.
o cemu klix prise kad oni isti daju mediski prostor nasilnicima, kamatarima i dilerima
Duše drage, šta su ni krivi ni dužni doživjeli. Nadam se da će kretena koji ih je tukao isto tako svakodnevno tuci u zatvoru. Stoka jedna na djetinjstvo da im ostavi ovakav podsjetnik.
maksimalna kazna za monstruma umobolnog
Na zalost, max je 10 godina. Ni jedan ovdasnji nazovi sudija mu nece ni to dati
Uvjek imaju dva nacina da se kazni ovo smece…prvi je u okviru zakonitog i drugi… Ovakvi ne zasluzuju da hodaju ulicama grada! Smece se skladisti na smetljistu.
Ja bih te druze odlezao da mi dijete krivo pogledas a ne da udaris. Zasto ni jedan otac to ne uradi????
Pa se cude kad covjek uzme stvari u svoje ruke kao sto je prosle godine uzeo onaj uzorni gradjanin kojeg su dvojica debila- smece drustva maltretirala, pretukla a potom prijetila. Treba nam strozija politika kaznjavanja i ukidanje ovih benefita kao sto su sporazumi. Sta je poenta ako degen nece nista nauciti iz toga