Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nažalost, agoniji djece Bošnjaka nema kraja, a zvanično Sarajevo i dalje šuti..
slažem se ,Sarajevo šuti i nikakav pritisak ne vrši već se pokušava namjestiti priča o nekakvoj zloupotrebi djece,ne bih ni ja htio da mi djete uči Bosanski jezik na ekavici i da mu predaje neka Novosađanka ili Beograđanka a kod nas u Bosni 50% nezaposlenost,očigledno onda da se radi o manipulaciji srpski politicara ali i bošnjačke šutnje
i treba da strajkuju u sarajevu...onaj koji ih je podgovorio sad nek se i brine o njima :))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hajd sve se moze progutati ali da djeca ispastaju zbog politike je uzas.
Zato ja često kažem,nije meni radi mog života,nego bi ja što dalje od politike u BiH i iz nje radi svoje djece. Kada je nama haos da se ne zna ko pije a ko plaća,pitam se kako će tek da izgleda ovo sve za 5-10 godina. Sramota,narod nije dopustio srpskim dobrovoljcima da nama vladaju,a sad nas tlače ljudi poput Bakira koji sramoti očevo ime.
Drake, odes li iz Bosne, tvoja djeca nece ni znati bosanski. A to se jednom za sva vremena rijesiti mora. Dayton j bio zelja nekih da se zaustavi rat pod svaku cijenu, a bilo je onih koji su protiv tih "polovicnih rjesenja", gdje se agresorima daje barem pola zemlje. Ovo su sad konsekvence toga. Na kraju opet ce se to MORATI rjesavati RATOM, ma koliko neki bili mirotvorci. Inace cemu je sluzila borba, da nam djecu opet potlacuju? Ovo je ocigledan primjer da sa cetnicima cak ni daytonska suradnja nije moguca i da se domaci cetnici trebaju isporuciti onima koji ih potpaljuju i pale. Treba praviti drzavu koja ce biti pravedna, ovo nece moci dugo drzati vodu. Cetnicki element je blesav i iskljucivo pocne cviliti kad ga lupis u guzicu i kad osjeti bol. Do tad je bezobrazan, arogantan i podal. Sto se tice Srba, normalni ako ih ima, oni trebaju "svoja" govna samostalno odstraniti i onemoguciti, jer ako izazovu sljedeci rat, onda je ulog i njihov status u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
gdje su sad ljevicari (pedercine) da osude ovo?????!
Ja fakat ne mogu da vjerujem da neki još vjeruju u ovaj propali projekat zvani Bosna i Hercegovina. '92 je odlučeno, vama vaše, nama naše, trpi dok te karaju ili se seli, treće nema. "Roditelji i dalje imaju četiri zahtjeva, a to je da se djeci u toj školi osigura pitka voda, da im se uvede nacionalna grupa predmeta, da se formira novi Školski odbor i da se uposli veći broj Bošnjaka u školi u Konjević Polju." Trebali ste još po 5 stoja tražit ko odštetu za pretrpljenu psihičku bol.
Sta je "vase", a sta je "nase"? Historijski nista nije "vase", tacnije sve je "nase". Sto znaci, spavaj mirno do prve prilike za cerupanje tog "vaseg".
Kakvo bolan čerupanje, pa municija za puške vam je u Maglaju a puške u Bihaću, sve tatini sinovi u vojsci, šta ti misliš da će vas islamski teroristi "branit" na duže staze, grupa neukih debila s' kalašnjikovima i maramama. Što se istorije tiče, pobjednik je piše, vi niste postojali prije 40 g. a kamo li šta drugo, tako da niste imali šta ispisat, i sad ste usrani eto kad je 20 godina od rata prošlo a vi tek ove dobili nacionalno opredjeljenje.
Ja neznam sta ovi hoce.Zive u RS,a nepostuju njen obrazovni sistem.Ako vam on ne odgovara,selite se u federaciju i rijesen problem.Srpska djeca,koja pohadjaju skole u federaciji se ne bune,iako vjerovatno i njima neke stvari smetaju i ponekad trpe provokacije.Ko se opredjelio za zivot u RS-u,treba postovati njene zakone.Isto vazi i za federaciju.Kome se nesvidja,nek pakuje kofere i proda imovinu,i ide tamo gdje mu odgovara.
Da ali ta "rs" nije tvoja, mislim na teritoriju i to se mora uskoro mijenjati. Ni po kojoj osnovi to ne moze biti "tvoje", pa nije ti to caca pasalucki imigrant ostavio u testamentu, da ti ili bilo ko drugi izvan BiH odlucuje sta je cije u BiH. To mora na reviziju, prije ili kasnije.
RODITELJI, NE IDITE U VM, IDITE NA POLJINE ISPRED KUCA ZLATKA LAGUMDZIJE I BAKIRA IZETBEGOVICA!
NA SVAKO KRSENJE DAYTONA, A OVO JESTE GRUBO KRSENJE DAYTONA, TREBA KRSITI UNUTARNJE GRANICE GENOCIDNE. CAK I NA PROVOKACIJE, CAK I ONDA KAD CRVENI KMERI TVRDE DA DODIK PRICA PREDIZBORNU PRICU, A KAD ON PJENI NA SVE STRANE. SVAKI PUT, ODGOVOR TREBA BITI KRSENJE "GRANICA" TAKOZVANE I PRIJE SVEGA GENOCIDNE TVOREVINE. JEBEM MATER SVE I JEDNOM BOSNJAKU NA POLOZAJU KOJEG BOLI KUVAC ZA OVO. BOND, JAMES BOND
ima prilog na aldzaziri o ovom. iako su im ovi iz RS izasli u susret i mimo nekog medjuentitetskog sporazuma dozvolili da se oforme odeljenja sa nacionalnom grupom predmeta, a pri tom nema dovoljan broj dece - roditelji idu dalje sa maksimalistickim zahtevima i traze da deca idu potpuno po programu tuzlanskog kantona. otprilike hoce i da im matematiku predaje bosnjak na bosanskom. koje smradove od politicara imate vi i na sta su oni spremni to je neverovatno.
Bosnjacki polozaj u BiH se pogorsava. Ustaske horde u uniformi policije HNK tuku navijace BiH koji imaju drzavnu zastavu u rukama, cetnicke horde i dalje na sve nacine potlacuju Bosnjake u genocidnoj, u isto vrijeme crveni kmeri, njih za sve to boli ***? Sramota, Lagumdzija i Radoncicu nabijem vas na kitu.
Ovo treba imati jasan odgovor, DRUGIM RIJECIMA TREBA VRATITI DUPLOM MJEROM, ustase opet preglasati, samo sad sa namjerom, a cetnicima poslati 10 kilometara unutar genocidne Federalnu policiju.
Sta dolaze u Sarajevo, sto ne idu u Banjaluku? Opet se vrsi teror nad Bosnjacima.
Jadna djeca sa ovakvim roditeljima.
http://www.youtube.com/watch?v=N91EpabuYAQ
Jadna djeca treba da ispastaju,pa to je strasno.
Srbi nikada nece udovoljiti niti jednom zahtjevu pa cak ni onom humanom kada je voda u pitanju, njima nije u interesu da zaposljavaju Bošnjake vec da ih raseljavaju iz ovih ili onih razloga, radi poređenja, kuca NANE ORLOVIĆ kojoj su u dvorištu sagradili crkvu je nekih cca 200 m udaljena od škole, o cemu mi onda pricamo....
Zasto se tamo ne nasele vehabije, pa da vide ovi Srbi iz RS-a kako je imat posla sa ekstremistima....Ne da bi vehabije tamo isle u skolu, nego bi imali i svoj plan i program, kao u Maoci npr.
Treba tebe poslati da tamo siris ovu propagandu i njih zastrasujes ovim pricama o vehabijama... mi smo dovoljno isprepadani projektilima kojima smo danonocno obasipani tokom rata...
mv 960 Klin se klinom izbija, pa po toj logici i ekstremista ekstremistom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Politiziranje i iskoristavanje djece... A na kraju ce samo djeca ispastati...