Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sve ima rjesenje samo za vas ne
Samo žurno riješiti dom naroda a on će vreenom riješiti sve ostalo kako Dragan hoće. Evo već je riješio da neće ELEKTRONSKI NADZOR KOD IZBORA. A NARODI UOPŠTE NE IZLAZE NA IZBORE NEG BIRAČI ! NAravno PDV kladionicama niko ozbiljan ni sada ne smije ni tražiti a ostalo ZNA SE !
gledaj mu passata od 50 milja ma ja
Ne komentarišem ništa, u pregovorima sam sa redakcijom Klix-a.
Ovo je cirkus od države. Čuj da nađu neko privremeno rješenje. Da li nas zakon uopste poznaje termin privremeno rješenje? Znači ima zakon, oni donesu privremeno rješenje i po kojem zakonu bi npr. sudija odlučivao?
rješenje treba donijeti u septembru
Legitimno predstavljanje na svim nivoima.. Samo je to rešenje.
osnovno pitanje je kako da 1 +2 +5 =10
gdje bi 1+ 2=5
kad moze u Kraduko banci 2+2=4 moze I ovdje
Kako ja kontam ovo oko izmjene izbornog zakona se kraće može nazvati rješavanje Hrvatakog pitanja. Prostije rečeno, "malo nas je, al mora se naštimati da nas je puno, JER imamo Hrvatsku za leđima".
Nista privremeno,nestanite trajno..!!!!🎯🎯🎯🎯🎯🎯
Pamti li neko kada je ova skupina IŠTA RIJEŠILA !!!
Dolje SDA, SBB, SDP, HDZ!!
@brcak108 Vi ste Srbima posisali.. E sad,da li s Kurtom ili Murtom.. Videćemo.
Već sam dao mnogo ranije svoje mišljenje u više navrata,DATI ĆU im glas kad budem jeo pasulj, jako se čuje i potpuno im odgovara tj njihovom mentalitetu u svakom smislu.jEDNA BEZVRIJEDNA RULJA koja se raspametila do neslučenih gerqanica.Narod glup ko k...c ne vijedi ništa upozorvati.
treba sačekat samo 8 godina dobro je Bake rekao. još samo da propadne ona škutorska crkotina Aluminij, spast će broj kamenjaraca u Bosni 50 tisuća cjelokunog puĆanstva
bilo bi kako kažeš, da druge strane ne naprave rat
@mikivrb da imaju muda već bi to uradili. a oni muda imaju samo kad su 10x jači i 10X naoružaniji. a pošto trenutno nisu, mogu samo škevtati. jedino da ih NATO (škutore) i Rusija (đikane) naoružaju sa 5-6 stotina tenkova i bar hiljadu 'aubica pa da krenu.opet neke škutorske HV brigade pod izgovorom zaštite hrvatskog puĆanstva od pomahnitalih isilovih hordi, a đikani u zaštitu đikanske ucviljene nejači zato ponavljam: VOJNA INDUSTRIJA VOJNA INDUSTRIJA VOJNA INDUSTRIJA
kad ćemo shvatiti, kad ćemo samo shvatiti...
dabogda im zdravlje bilo privremeno....