Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tito rekao NE Staljinu a ovi se nasli zajebavati sa njim.
Ima li neko objasniti ovim Klix ljudima da ovakve NDH propagandne objave imaju posljedice. Neće uvijek Nametnuti Nikšić sa Poglavnikom Konakovićem i Paušalom Fortom imati vlast. Misle li oni i tad hljeba jest?
HRVATSKI POLITIČARI I HRVATSKO RUKOVODSTVO I HRVATSKI NAROD KOJI IH JE PODRŽAVAO U TOME, SU NAJVIŠE KRIVI ZA RASPAD JUGOSLAVIJE. ZAPAMTITE DA SU GAJILI NDH AMBICIJE I PRIJE TITOVE JUGOSLAVIJE. DA JE HRVATSKA OSTALA UNUTAR SFRJ, I DAN DANAS BI ZIVJELI U TOJ JUGOSLAVIJI !!
Bošnjo opet ništa ne shvata. Ovie ustaše su bili budaletine ali Hrvati (i Slovenci)su dobili sve pa i više nego što su tražili 71 novim ustavom 1974 od Tita i Kardelja. Taj ustav je početak kraja Juge. Koliko su bili u pravu i koliko je Juga bila uteg Hrvatskoj i Sloveniji vidi se po tome gdje su oni sad, a gdje ostatak propale Juge
Ispravak, novi ustav bio je 1972. Bošnjo se kune u Tita, a Tito dao Hrvatima i Slovencima zakonsku osnovu za odcjepljenje kad umre. Ipak je u biti Tito bio Hrvat, krv nije voda, a znao je itekako procijeniti okolnosti.
A đe su to slovenci sad... U Africi... Pa ni u sloveniji ni u hrvatskon ne radi vise ni jedna velika firma...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Teroristi nego sta zacetnici UZPa
Mislili Titinu Jugu, teško bgmi, ali su oni krenuli da, truju vodovod i narod,to su teroristi, kakvo revolucionari
Gdje ćeš na Titinu armiju sine.
Mudonje su bili svakako. Nisu ubili nijednog civila a šofera su pustili. Idealisti. Rijetko htabri ljidi
Vidim Bošnjo je opet za Jugoslaviju, a ja tuge majkom mila, pa će sutra biti za "građansku", iz svega se vidi da je BiH slučajna država
Jedina je sreca što ih u Bosni ima manje nego roma. I ovo šro je ostalo prosjek 60 god.
TERORISTI koji su dobili po p.čki ....
To je bilo pravosudje. Teroriste i razbijace drzave presuda - strijeljanje.
Revolucionari, kad već pitate.
Zauvijek treba odrzavati uspomenu na ove heroje! Zivjeli!
dedo bijo ustasha.
Budale. Srušiti Jugoslaviju je jedino mogla Srbija iz pozicije vlasti i apsolutno niko više nije imao šansu. Upravo kako su to ne narod Srba već ljudi u intelektualnim i duševnim krugovima Srbije napravili, karakteri što su sanjali o naplati stoljetne akcije proširenja teritorije bez totalne mobilizacije i otvorenog sukoba. Kako se kaže jedna budala što razvali milion pametnih ne može popraviti
Na licima im se vidi inteligencija !!!!! Čisti teroristi i u školi se ovo treba ponavljati 🇧🇦🇧🇦🇧🇦♥️
Da li postoji u Bosni barem 1 medij, koji nije u vlasništu političke stranke?!?!??!?!
Klix.ba treba preimenovati u AntiHrvatska.ba | Koliko samo mržnje spram Hrvata, i to na dnevnoj bazi. Žalosno je to sve, mediji pišu što požele, izazivaju netrpeljivost - koja je ionako na vrhuncu većinu vremena.
Ni blizu Poskoka. Povracam kad citam Poskok