Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgori rektor ikad. Prihvatite nalaz inspekcije i podnesite ostavku
@pepermint100
@pepermint100 Da je vise osoba da stavom kao sto je profesor Skrijelj, svima bi nam bilo bolje u ovoj zemlji. Jadan od rijetkih koji se bori protiv hobotnica. Jadan smo mi narod!
Koja groteskna lubanja je ovaj Škrijelj.Sramota ljudskog roda.Sramota UNSA.
@hapsilopove82 Da covjek ne povjeruje koji stepen mrznje...Gdje mi zivimo????
Kao građani ne bi smjeli dopustiti privatiziranje najstarijeg medicinskog fakulteta u BiH, te nekada najuglednije instistucije! Svi na ulice, za mlade!
Samo hrabro nastavite Rektore u ovoj borbi! Treba cijela akademska zajednicka da ustane I kaze stop porobljavanju. Ne dopustite da politika I druge "sile" upravljaju Univerzitetom i da ga privatiziraju!
Konačno se pojavio odvažan, hrabar čovjek koji je ušao bezkrupuloznu borbu da povrati čast i dostojanstvo UNSA i rektorata. Dužno poštovanje uvaženom Rektoru gospodinu Rifatu Škrijelju na do sada neviđenoj hrabrosti u cilju unapređenja visokog školstva u Kantonu Sarajevo. Neosporna je činjenica da je poslije deceniskog zastoja gospodin Škrijelj primio 150 novih asistenata što dovoljno govori o namjerama ovog čestitog čovjeka.
Ovaj Škrijelj bas nije normalan.
Podrska hrabrom Rektoru, koji je posten, pametan i nepotkupljiv i nastavlja borbu sa neprijateljima bilo kakvog napretka u BiH.
Grospicka (Seka) i ostala ekipa su jaki, ali ima i jakih protivnika "jedinom kandidatu" kao primjeru demokratije...
podrška nadaleko cijenjenom i uvaženom Rekotoru, najteže je biti na vrhu i boriti se protiv nepotizma i politike...
Ovdje neko hoce rec da je upravu Seka i ostala ekipa? Respekt za rektora!
U sandzak pleme ti .ebemo .
Stid me je ko rektor UNSA. Neopoziva ostavka što prije!!!!
Aman vise Skrijelju, pusti neka odgovorni rade svoj posao..Sada ne valjaju ni inspektori, ni sud. Sad bi opet u zagraljaj Konakovicu. Najbolje je Skrijelju tebe pod hitno skloniti...Ti si najveci problem!!
@Rada555 Samo naprijed Rektore, ne mogu sve potkupiti! Zalosno je i jadno sto ostatak akademske zajednice suti!!!
E bas tako, inspekcija ne valja, ali ti časno obavljaš svoju funkciju. Hahahahahaha E nasmijah se lijepo!
Koliko samo SDooooAaaa botova na jednom mjestu. Velika je moć Seke Propalice.
Ih,da je Seka propalica ne bi vas handrila ovoliko da je stalno Spominjete.U svemu vam se Seka pricinjava.Pa nije ona smetljarka da se bavi smetljem kao sto je Skrijelj.Ali ok.I vas mentor Konakovic priznaje da je fasciniran Sekom pa onda mozete i vi biti.Ok.
Pravo u zatvor sa nastavnikom fizickog