Na poziv Gadafija
0
Reis Cerić boravio u Libiji
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha, Jel to onaj Gadafi koji je za vrijeme rata u Bosni izjavio na Libijskoj TV kako Bosanski muslimani trebau da nestanu jer su vjestacki muslimani a ne pravi muslimani? Bravo Cericu, na.g.uzi mu se nek te zvekne
@Zmaj od zemuna nije uopce pitanje sta Ceric radi u libiji. Pravo pitanje je sta vi srbi tamo radite . Odakle Tadic tamo. Toliko ste djamija porusili , muslimane nazivate najpogrdnijim nazivima a kad treba novca prvi ste.
CERIC IS THE BEST !!! THANK YOU FOR YOUR COMMITMENT TO BOSNIA AND THE BOSNIAN ISLAMIC SOCIETY MR. CERIC !!! HE IS SHOWING THE WORLD THAT MUSLIMS IN BOSNIA ARE OVERWHELMINGLY LIBERAL AND TOLERANT IN THEIR RELIGIOUS PRACTICE AND TREAT ALL OTHER RELIGIONS WITH LOVE AND RESPECT !!!
Sinoc gledam neku emisiju o serijatu:Poenta je u tome da navodno britanski muslimani zele uvesti sebi serijat. Pa su posjetili neko mjesto gdje je uveden serijat prvi put, negdje u africi, valjda u nigeriji. Poenta je u tome da je religija tijesno spojena sa politikom, sam islam je nacin zivota a ne samo religija u smislu u kom mi to shvatamo. Tako da Cerke sam sebe postavlja za vladara, sve imaju, i sudije, i kadije, sve je tijesno vezano sa politikom, nema stranki nego sve po Kuranu.
princ, efendija seric. ha, ha, ha...
Gospodin Gadafi je platio skupu upisnicu u klub novog svetskog poretka. Izgubio je par clanova uze familije. Ceric i Tadic nisu morali platiti tako skupu cenu. U svetom pismu stoji \"vernik ne sme biti clan tajnog drustva\"....
Jao, pa ljudi shvatite da je Gadafi danas jedan od najmocnijih lidera na Mediteranu. Svi mu se ulizuju, Britanija, Francuska, Italija... pa ovih dana su cak i Britanci pustili onog bombasa osudjenog za Lokerbi, samo da bi se dodvorili Gadafiju, tj. da bi lakse dobili njegovu naftu. Prema tome, svaka cast Cericu, covjek radi prave stvari za ovu drzavu!
ja nešto ne kužim, možda je netko u stanju meni neke stvari pojasniti: šta će ovaj Cerić kod šefa neke države? u čem je fazon? Šta on kao gazda islamske zajednice Bošnjaka ima pričati s šefom jedne države? Neka mi netko pojasni šta ove religijske vođe rade svaki dan u politici? Svi ovi popovi, hodže,biskupi. Da čujem?! p.s. ne želim čuti mišljenja niti jednog ateista, tj. pripadnika sdp-a. Od ovih svih klerikalca, još su mi mrži naslijednici Titove partije!
Hamo, Hamo magare blentavo mamino.
Najbolji Ambasador BiH u Svijetu.
\"pa vi pljute rejsa a tudji predsjednici ga postuju.. \" nijedan od tih predsjednika koji \"navodno\" postuju reisa, nije bio na toj \"proslavi\". Ustvari, svi normalni predsjednici EU i ostatka svijeta su ignorisali proslavu i to pokazali svojim nedolaskom. No sto reci u zemlji koja u toku mandata onog idiota koji je na vlasti u Iranu igra \"priajteljsku\" sa Iranom, dok taj isti idiot svoje gradjane stavlja u zatvore. ali naslov je super: Resi boravio uLibiji, a tek dole u sredini teksta info da je tamo bio i predsjednik predsjednista drzave. (ha, ha, )
kakav je vjerovatno se sam pozvao, njega niko i ne zove vec sam ide , sramota kako lazu i manipulisu narod
hamo, de naleti u crkvu da vidis kako je lijepo. svidjelo bi ti se
Rejs je poglavar svih naroda u Bosni i Hercegovini. I srbi trebaju da mu se klanjaju!!!! Od tih glupih liturgija ili bolje reci litanja nema nista! Islam je spas
Cuj \"Bosansli orden Islama prvog reda\" i to Gadafiju... Cuj orden Islama...Cuj Gadafiju...Sto se pazio sa Milosevicem rezimom za vrijeme agresije... sto je i sada pozvao srbijansku vojsku...ili sto Gaso ima para pa ce namaknut..Cericu pehlivanu visocki mesetaris li mesetaris.. uskladjeno kako i drzava fercera..Umije brate nema sta.