Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@ESKALIBUR...Ostala je i u Južnoj Osetiji i Abhaziji,mislim u autu.Vidim uložili su pare u rafineriju Brod i uljaru Modriča.Amerikanci koji pričaju ruski.Od kad to?Hoće da ukinu RS ali nešto ih gadno koči.Šta bi to moglo da bude?Javi ako saznaš.
tamo gdje amerika dodje ona i ostade!heehhehe
Nastavak...Zaustavimo se samo na cifri od 30.000.Da ne idemo dalje,iako je ona nesumnjivo veća od ovog broja.30.000 nuklearnih bojevih glava!!!!Pa svakome normalnom kada mu pomenete ovu cifru,digne mu se kosa na glavi.Jedino Komšić i njemu slični buncaju.Buncaju zato što su po ovom pitanju totalno nepismeni a nepismenim ovcama najlakše je servirati priču o evro-atlanskim integracijama i pristupanu u NATO.Amerika je daleko odavde 10.000km i za svoje potrebe angažuje ovce poput Komšića koji su sebi dali ekskluzivitet da odlučuju u ime svih na prostoru tzv.BiH.Malo morgen Komšiću.Neće moći tako. Ima nas koji ovu tematiku imamo u malom prstu.Meni je odlično poznato koliko je Rusija vojno moćna.Ne pada mi na pamet da bilo šta loše pomislim o Rusiji i ruskom narodu a kamoli da nešto kažem.To je narod koji je podnio najveće žrtve u prošlom vijeku i vrijedan je svakog poštovanja.Komšić misli da istorija počinje od 4-tog jula 1776-te.Ne Komšiću,zaboravi na to.Nije Amerika najmoćnija.Lažu te.
Nastavak...Pored ove katastrofe,Amerika je doživjela i gomilu drugih poniženja,Jedno od njih je odvoženje hamera i ostale američke vojne tehnike u ruska vojna skladišta.Sve je ovo ratni plijen,a inače,Amerika je bila najprisutnija sa svojom opremom na Kavkazu.Takođe,rasturena je gruzijska internet mreža obogaćena američkim \"inovacijama\" u takozvanom sajber ratu u kome su se ruski informatički genijalci po ko zna koji put pokazali nadmoćnim u odnosu na \"eksperte\" sa Zapada.Rusija je super-sila kojoj niko na svijetu ne može prijetiti.Ko joj prijeti ona sa njim obriše patos.Zato bi Komšiću i raznim Komšićima bilo mnogo pametnije da drže jezik za zubima i da se ne igraju vatrom.Neka u svoje ime govori da Bosna treba da uđe u NATO.U moje ime to ne može da govori.Da podsjetim i Komšića i sve poput njega na nešto:Najoptimističnije prognoze po Zapad govore o 30.000 nuklearnih bojevih glava u Rusiji.Srednje optimistične od 35 do 38.000.Potpuno pesimistične čak iznad 40.000.
@NATOvac...Bili ste rame uz rame sa Sakašvilijem.Bio je i Komšić,doduše ne direktno,nego kroz prizmu prodaje oružja Gruziji u koje je između ostalih sa ovih balkanskih prostora upetljana i tzv.BiH.A to koliko ste se pokazali kao ratnici opet je posebna priča.Amerika,NATO i sve NATO-američke prišipetlje,prošle godine ljeta gospodnjeg na Kavkazu doživjeli su katastrofu za manje od četrdeset sati.Naime,toliko je bilo potrebno 58-moj ruskoj armiji da počisti smeće u Južnoj Osetiji i Abhaziji.Stvorena je nova ruska vojska,mnogo pokretljivija i efikasnija nego stari sovjetski model.Fokus je ovo svih vojno-obavještajnih i analitičkih struktura NATO-a,pentagona i zapadnih obavještajnih službi. Takođe,u operaciji Gruzija,katastrofu je doživio i Izrael.odnosno njegovi obavještajci koji su uz NATO-američke planere počišćeni kao metlom.U Goriju(Staljinovom rodnom mjestu)uništen je špijunsko-obavještajni centar Izraela,Amerike i NATO-a koji su informacijama sa terena snabdijevali režim u Tbilisiju.
Nerealna i prevelika opsjednutost međunarodnim odnosima kod srbije i srba, privatno vlasništvo je neprikosnoveno, a srbi sve prodali pa novac pronevjerili i eto nakon toga bi rado na grbaču države, odnosi NATO-a i Rusije diraju BiH kao što diraju Njemačku, Francusku USA i sve ostale države..... fakat bolest.....
http://www.youtube.com/watch?v=gmCiXAb4FzM&feature=related C+C+C+C
http://www.youtube.com/watch?v=fYia6tAd_EY&feature=related C+C+C+C
Pusti referendum i corava posla, nego kad cemo na Rusiju predsjednice, rusi nesto previse sery.
Jedino rjesenje je potupuna izolacija RS-a i Srbije. Ali ko da to uradi i na koji nacin? Bosanski politicari su polu-pismeni (Bosnjacke stranke) ili kvislinzi (HDZ) ili suvise malobrojni (HSS i SDP). Hrvatska ima svojih problema i problemi Federacije sa RS-om joj nikako ne pasu. Amerikanci i sami imaju svojih problema, a EU ionako nema pojma sta zeli na Balkanu i sta zeli uopce. To su sve okolnosti koje pasu Srbiji u njihovom planu za integraciju juzno-slovenskih prostora u srpsku (rusku) zonu uticaja. Koriste nepismene vlahe i polupismene bosnjake i hrvate. Lazu im, podmecu im i zavadjaju ih. Rezultat je jacanje RS-a. Samo zahvaljujuci polupismenim bosnjama i hrvatima danas radi rafinerija nafte koja proizvodi derivate ispod svake kvalitete. Ti politicari su potpisali da ruska nafta moze da bude preardjivana sa visokim postotkom stetnih materija i da bude na trzistu.
BiH (m/h Federqacija predstavlja Hrvat kojeg Hrvati, ne da nisu izabrali, nego bi prije prihvatili da ih zastupa Silajdžić ili Radmanović, nego ova uliznička fukara Komšić (iliti Zeleni Hrvatski Ljiljan
NATO ce se sam od sebe raspasti ..suvise puno drzava, cilj zbog koga je osnovan vise ne postoji.. nasa jedinsa sansa je EU A KOMSIC ..to je idiot od politicara..zalutao u politiku tj da nije bilo nacinalnog kljuca nikada nebi bio gdje je sada ... inace dobar covjek
Komšiću:Kad Ti Bosna uđe u NATO,istog momenta postaće meta ruskog atomskog oružja.Da te podsjetim:Danas u svijetu svi vodeći svijetski eksperti na polju balistike i raketne tehnologije u jednom su saglasni:NAJSAVRŠENIJI BALISTIČKI PROJEKTILI I RAKETNA TEHNOLOGIJA NAPRAVLJENI SU U RUSIJI!!Komšiću tvoj problem je u sledećem:Tebe nema ko da savjetuje.A oni koji te savjetuju,savjetuju te pogrešno.Nisi dobio mandat da uvlačiš ljude u rat.Nemaš na to pravo.RS nikada neće pristati da uđe u NATO.Srbi iz RS nikada neće okretati oružje u pravcu Rusije.Ako je tebi do nevolje,onda izvoli,pokupi sve svoje glasače i istomišljenike i pravac Irak i Avganistan.Toliko si licemjeran da je to neshvatljivo.Puna su ti usta priče o fašizmu a ulaskom u NATO deklarišeš se upravo kao fašista.RS NIKADA NEĆE UĆI U NATO!!!!!!!
Cak i Srbi iz BL, ako je vjerovati gore napisanome, podrzavaju buducu borbu BiH za NATO koaliciju
Hrvatski član BIH je švedskoj vladi napisao protestno pismo zbog puštanja Plavšićeve na slobodu? - Željko Komšić predstavlja samo sebe u tom pogledu. On je političko nedonošče pobačeno na izborima 2006, tako da ta akcija održava njegovu političku zrelost. U ovom slučaju pravila su jasna. Biljana Plavšić je bila osuđena, a sve što se sada dešava u skladu je s pravilima Haškog tribunala. Svaki zatvorenik posle izdržane dve trećine kazne može da zatraži puštanje na slobodu, ako se dobro ponašao.