Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogao bi narod uvesti redukciju na placanje racuna...haha
Ovo se namjerno radi. Maksimalno se grijalo zadnjih 7 dana iz njima poznatih razloga..kako bi se sto vise energanta potrosilo. Gorilo je u stanovima i kucama od temperature radijatora.
Alternativna goriva aka smece i stare gume
To je za narod. Clanak je o toplanama.
Hvala najboljoj vladi u svemiru fgr iz medjedje niste sposobni odrzavati najobicnije sisteme a malo vam kanton sarajevo bi ma drzavni nivo
Treba ugalj nalozit
Treba podići cijenu, pa ne znaju kako narod za.ebavati.
Odredjene količine alternativnog goriva potrošene u protekloj sezoni...svašta..... Pa sta smo radili od protekle sezone, sto ne dopunismo to potrošeno????
Je li moguce da se svake godine jedni te isti problemi ponavljaju, a ovaj sa gasom je samo jedan od njih... I da se nista za milog Boga ne radi preventivno kako do toga ne bi doslo...
Dragi ce mi kupiti gas masku za Valentinovo.
Neće biti subvencija 30% će skočiti cijena grijanja jer je to najbolja vlada koja je dala porodiljama 1000KM i sad nemaju nizašta više
Ma igre da bi digli cijenu gasa fukare politicke
Dakle 3 firme... Energoinvest-SARAJEVOGas I NA KRAJU KJKP Toplane...dakle neka mi neko kaze da ovo nije orevara i uhljebljavanje i da svako zagrabi sebi para. Ali mi sutimo, ko nam je kriv, da i ovaj put nisu Dodi i Čova....ne nego mi sami sebi.
Ubili su narode sa prijetnjama ratom i sada rade šta hoće . Toliko su ogrezli u kriminal da im je jedini cilj da skrenu fokus sa tih tema jer su svjesni da im onda ne gine zatvor . Dok cijene divljaju Novalić besramno laže o nekakvim sjajni rezultatima Mila majko kakve nas primitivne kreature vode . Ako ih sami ne uklonimo, nismo ni zaslužili ništa bolje .
NEmoj zajebavati bitno je da su izganjali sankcije za dodika i onu neku televiziju.
Toplane ugradite KALORIMETRE da se zna prava potrošnja po stanu a ne po m2 .Znam mnoge koji otvaraju prozore i kad je vani ohohoooo minus a radijator odvrnut maximalno jer je zablokirao.I onda briga nekog kaźe ja plaćam tokom cijele god.
Ce da bude plina u augustu, garant..
zovite vucica da vam da gas bogata je zemlja srbija
Pet dobavljača u istoj zemlji i ustom dijelu zemlje.To je efikasnost naših vlada .
Da smo pametni i slozni pa da ne platimo 2-3 mjeseca nikad ne bi bilo redukcija nicega
Ovo se namjerno radi. Maksimalno se grijalo zadnjih 7 dana iz njima poznatih razloga..kako bi se sto vise energanta potrosilo. Gorilo je u stanovima i kucama od temperature radijatora.
Tačno tako. Sve se to namjerno radi sada u januaru širom Evrope. Čak ni Njemačka nema dovoljno gasa u rezervoarima itd. Plandemija je samo paravan za žešće zahebavanje građana kroz namjerna poskupljenja širom Evrope, namjerno nenabavljanje gasa na vrijeme itd. A bh političari plaćeni da sprovode svo to zlo, najviše Naša stranka i SDP