Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mom si ocu rahmetli bio general. Meni! Bio si čika Jovo. U našem kratkom druženju pokušao sam na sve načine da iskažem poštovanje, a vi čika Jovo ste na ste načine to osporavali. Hvala za herojstvo. Hvala za vašu borbu. Čika Jovo hvala što ste bili simbol Sarajeva. Nije vas puno ostalo...
Nije nas puno ostalo, njegovom smrcu broj Srba je opao za 10%.
Gdin Jovan Divjak je definitivno jedan od rijetkih u istoriji sto nije bio ovca , torovi ga nisu zanimali . neka mu je laka Bosanska zemlja.
Velicina od covjeka ,Generale laka ti zemlja
Bakir je trebao ljubit guzicu Divjaku što mu je spasio starog inače danas ne bi mogao grijat fotelju.
Samo vi brisite komentare, ljagu ne mozete
Nikada te necemo zaboraviti druže Jovo.
Neka ti je vječna slava i hvala
R.I.P.
Lahka ti zemlja Bosanska ljudino. Hvala ti za sve
Ako zbog ičega treba ukinuti SDA, njeno djelovanje te zabranu bavljenja politikom doživotno njene članove jeste odnos prema VIKIĆU, BOGIĆEVIĆU,DIVJAKU te svim generalima koji su bili pod maltretiranjem Srbije a ne Haga. Sjetim se samo kroz šta je prolazio ILIJA JURIŠIĆ..
Počivaj u miru generale...
Nikada mu vrhuška lopovska noje priznala zasluge jer ko je pošten kod njih nema zasluga, pokoj mu i vječna slava čovjeku humanisti
Masalla Seher i SDA ......Ubijate podobne Jevreje i Srbe sa Sebiljinim respiratorima i smIslamskom Deklaracijom since '93.To nisu ni ujke ni schvabe u 2 svjetskom ratu radile.Prizivate Valtera da vam se majke i pokaze zube a onda JoJ Nedime sta nam rade .....
Ne zaboravimo koliko je uradio za naše lijepo Sarajevo i poslije rata. Barcelona i Sarajevo su povezani zahvaljujući ovom gigantu. Vječna ti je slava, LJUDINO NAŠA.
A srpska televizija montirala snimak i izbrisala ono 'Ne' ... Da bude 'Pucaj'. Bolesnici nakaradni. VJECNI RAHMET NEKA JE NA TVOJU BOSANSKU DUSU, MOJ GENERALE.
Veliki covjek!slava mu!