Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a mi kakva smo stoka opet ćemo iskoristiti priliku da ih pljujemo kako su "ovaki" ili "onaki"
A gdje su "braca" s Bosfora ?? Odnio ih djavo sto dalje od Bosne.
proklet smo mi narod ne mozemo s njima, a ne mozemo ni bez njih...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Šta je ovo brača srbi - NIGDJE vaših rusa, grka i izraelaca ????????? Čak Bosna jadna nudi pomoč Srbiji - kukuleleeeeeeeeeeeeeeeeee A jadne Dobojlije pocrkali bi od žeđi na ne BiH federacije i Tešnja, kao što reče onaj: "krizni štab republike srpske = NULA" Aj sad udarajte minuse - znam da istina boli - što više minusa dokazuje moju tezu :)
Evo ja sam prvi udario minus hehehehehehehehehe
Dobro je, jos zamislite da je tu smrdoncic. Kako bi on ovo za.jebao. Kako bi se nenadleznim proglasio i svalio na nekoga da mu dopis nije Poslao
i sad vidite da nisu svi fasiste, da nisu svi ustase, da nisu svi cetnici, da nisu svi masoni, i da nisu svi balije... i da ce u svakom narodu uvijek biti ljudi koji su spremni da nam pokazu da nismo u pravu kad razmisljamo samo o tome ko je koga vise povrijedio. istorija je nebitna, mali je ovo svijet i vazno je imati prijatelja u svim tim ljudima, jer nikad ne znas kad ti neko moze dobro doci ili zatrebati, ne treba paliti mostove za sobom.
Netreba EU pomoci ni marke onima koji su protiv Evrope i koji podrzavaju Rusiju, Iran, S. Koreju itd.Nemozes ti pomoci pokvarenom narodu koji ce kasnije opet nesto izmisliti da te mrzi.
Pa glOsajMO iopet za iste
Jel i sad nevaljaju slovenci..janezi..
moras da se pomiris sa time da je nas narod napacen, pljuju po svima a ne samo po janezima, dijaspora je veliki problem uvijek bila, nikada nije valjala osim u trenutcima kada treba da se uplati koji euro, nazalost tako je!!! kamo srece da je drugacije...
Amerima nevjerujem jer su u ratu nam slali radioaktivnu hranu, onim svima drugim VELIKA HVALA.
kako je dobro kad imas u cijelom svijetu prijatelja i ljudi..... neprocjenjljivo..... Hvala svima koji iskreno i prijateljski nam pomazu!
turci hoce da doniraju nove dzamije u federaciju
@dragan Sta ti dodje Hasan Dudić?
a sto ti dzamije predstavljaju problem u ovim trenutcima? okreni se pametnijim stvarima levatu jedan i marsh napolje....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
svidjelo se to nekom ili ne ali ovo je reakcija posle Djokovicevog govora u RIMU i intervija na BBC i CCN-do tad niko nije ni pisao o katastrofi a sad svi pisu inace mi smo cudni i kao jugoslavija dok je postojala kao i ove nove drzave uvijek smo trazili neku pomoc i kad dodzu dijasporci samo kukakmo da nam nesto dadnu
Đoković VEZE nema sa ovim. Al-Jazeera je bila tu od prvog dana i oni imaju uticaj u svijetu skoro ko i te dvije kuće koje si naveo. Inzko je sam pozvao EU da učestvuje u pomoći BiH a Đoković nije nitša napravio osim obične samo-promocije na tv-u, po običaju srpska kuknjava.
Turska je prva i bez ikakvi molbi poslala pomoć, vi koji pljujete po njima trebali bi im stope ljubiti!
turci hoce da doniraju nove dzamije u federaciji
ja sam katolkinja, ali svaka čast Erdoganu i Turskoj na bezuslovnoj pomoći!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
A voljela bih da svima koji su pomogli mogu reći nešto više a ne samo bijedno"Hvala"
Što ce se neke lopine okoristiti i obogatiti nakon ovih donacija ČUDO BAKIR NE PRAVI VEC FONDOVE
Da se ne lazemo Blaga kopija rata... Neko ce opet pokupit strane novcane donacije
NECE BAKIR NOVAC NJEMU SE SAMO SVIĐA ZLATNI ESCAJG
Citam malo prije, u ch migros i coop ( dva najveca trgovacka lanca u ch ) su donirali po 500000 franaka za pomoc u Bih, Srbiji i Hrvatskoj.