Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci na Drini je ujedno i državna granica na Drini što im kvari planove u kojima su bili ostvareni genocidi. Obećanje da će popiti Drinu da te granice nema više još nisu ispunili.
dodik je idiot, ali šta bi ove beskorisne sline bez njega?
Vraćamo se na svoje,gdje je Problem..Ej izjave.Okupirati..Svoje okupirati .😂
Haha intelektualaca
Čudi me da se Suad nije "iskesio", da pokaže neprirodno bijele NOVE zube.
Dodika treba neko od bosnjackih politickih lidera upozoriti direktno, jasno i glasno da ne predje crvenu liniju zbog koje bi se mogao kasnije kajati, tako da zatvori pogana prljava usta! Jedno je kenjati, drugo je srati, a ono sto negdje pocinje, negdje se i zavrsava.
Ovih se uhljeba pita bas k'o i mene.... samo palamude bezveze. Kakvi kur.... intelektualci,isto kao sto je krkan iz Laktaša intelektualac!
SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Hjebem mater tebi i uredniku sto pusta u eter ovakve komentare.Svi mi mrzimo srebe,a precero si sto je je.Ako imas djecu ili mislis imati urazumi se..
@mirsogm Jeli Milan Lukić najmonstruozniji ratni srpski zločinac bio dijete u najvećem jeku bratstva i jedinstva?.........odgovori
Forum Bošnjačkih intelektualaca je najsmješnija institucija u BiH! Suad Kurtćehajić je tipični Crnogorac Islamske vjeroispovijesti koji samo oportunistički koristi naziv Bošnjak..........Muslimani u BiH su ljudi bez identiteta i kulture!
Mozda, a vi vlaske cige ste ne samo vlasko ciganski migranti koje je Turcin doveo sa Karpata u Bosnu i Srbiju, nego se i seksualno pario sa vama, pa danas je medicinski dokazano da imate duplo vise Y-DNA kromozoma tipicnih za Turke, od onih tipicnih za Slavene.
DRUG TITO JE KAO NAJBOLJI PRIMIJER BRATSTVA I JEDINSTVA U JUGOSLAVIJI NAVODIO BLISKOST IZMEĐU ALBANACA I SRBIJANACA: Narodni heroj Sadik Ramiz (1915-1943) Clan Oblasnog komiteta za Kosovo i Metohiju. Zajedno s Borom Vukmirovicem streljan 20. aprila 1943. godine u selu Landovici, kod Prizrena. Samo nije jasno zbog čega se to zaboravlja ?
Dodik je šovinista ali taj šovinizam nažalost prolazi kod većine srpskih glasača. Možemo samo čekati da se opamete jer on nije dobar ni za njih same, grcaju u dugovima i gore žive nego mi u Federaciji, a ni mi ne živimo dobro.
Vi iz Federacije meni nikako niste jasni. Dodik govori što većina naroda misli. Dodik ubjedljivo pobjeđuje 2018.
@Korisnicko ime bez v A zar taj narod umije da misli?
ovog pedera u sredini vise mrzim i serem se po njemu nego po cijeloj sda
Bosnjacki intelektualci se ponasaju kao da su ispali iz voza, pa se jos nisu sebi dozvali i pojma nemaju u kojem smjeru je voz otisao...kamara indolentnih ishlapjelih metuzalema, nicim ne imponuju, oglasavaju se sa faznim pomakom, neucinkovitost se iz aviona vidi...cast malobrojnim izuzecima
OLUJA 2 OLUJA 2
Naziv fino zvuci BOSNJACKIH INTELEKTUALACA ali se zaista vas glas ili premalo ili nikako ne cuje.Volio bih puno da se vise i jace cujete na javnoj sceni pa na kraju i udruzite sa ostalim patriotskim intelektualcima kojima ova zemlja znaci puno vise od politike i sadasnjih politicara