Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlasi su specifična vrsta primata na kojoj evolucija nije baš puno uradila. Samo im je dlaku skinula, a i dalje su u stadiju majmuna !!
predsjednica republike mora da saopsti bosnajcima da je zajednica bih neustavna...nikad parlament bih nije potvrdio dejton i on pravno ni ne postoji....pravno geldano republika srpska je samostalna a za bosnajke i hrvate vazi vasingtonski sporazum...sto fakticki znaci pripajanje hrvatskoj muslimansko-hrvatske federacije.......
entitet pi si nastao na genocidu i ratnim zločinima! 1000 godina zatvora za političke i vojne osnivače ovog entiteta. Presude za civilnu vlast i vojne i policijske snage ovog entiteta za počinjeni ratni zločin, etničko čišćenje i genocid!
predsjednica republike mora da saopsti bosnajcima da je zajednica bih neustavna...nikad parlament bih nije potvrdio dejton i on pravno ni ne postoji....pravno geldano republika srpska je samostalna a za bosnajke i hrvate vazi vasingtonski sporazum...sto fakticki znaci pripajanje hrvatskoj muslimansko-hrvatske federacije.......
@SrbskaZastava vlahahahaahaha. Ne mora baš predsednica Bosanskohercegovačkog entiteta pi si biti nešto posebno pametna, bistra a ni sposobna, kad vidimo kakvi su joj "građani"!
Kakvi se sve kerovi brane zakonom..... gluho bilo...
Kojim zakonom kojoj vi drzavi u stvari pripadate?? Kravo jedna da oprosti hajvan!!
U SKLADU SA ZAKONOM OCEKUJ TE SAD-a, I OSTALIH CIVILIZOVANIH DEMOKRATIJA SANKCIJE. U SKLADU SA ZAKONOM ZIVOTINJE SE MORAJU STAVIT U KAVEZE, POSTO SU OPASNE ZA COVJECANSTVO.
Ma fujjjjjjjjjj .......!
Opet krmača hrokće
Sa tim zakonom mozes obrisati svoj paksu i fobro pustit i vodu poslije toga
Ništa čudno, za vas je i genocid bio legitiman, bagro zločinačka. Kad bi se u civiliziranom svijetu vrednovala vaša "legitimnost" u svijetu bi ostali samo Srbi koji bi se sudeći po mentalnom sklopi na kraju poklali između sebe.
Kad jednu zakonsku zabranu istog znacenja je provodis u drugi zakon, to je duplo krsenje zakona.Zakonska zabran vazi dozivotno, a ne mjestomicno i po volji netkoga.dva puta krsenje istog zakona bi trebala tuzilastvo da podigne na noge.Sta cekaju?
Nije lahko Srbima i srpskom političkom vrhu od laži i genocida treba napraviti nešto, a konstantno biva NIŠTA. Narod koji svoj postanak temelji na laži i izmišljotinama ne može imati budućnost.
Srbi ne mogu ziviti bez ratova, maltretiranja i bez laži. Oni maltretiraju bez mjere, kao sto su Turci maltretirali srpske familije i djece za janicare. Srbi su teski provokatori koji traze batine
Nema pravih reakcija na državni udar u Banja Luci, kako iz Sarajeva tako ni iz OHR-a Ne pridajem značaj salonskim izjavama nekih bh. politčara i one se sigurno ne mogu uzeti kao adekvatne reakcije. Prave reakcije bile bi podnošenje krivičnih prijava protiv Mile Dodika, Željke Cvijanović, Nedeljka Čubrilovića, Dragana Lukača i drugih, te u najmanju ruku protestne note srbijanskom ambasadoru u Sarajevu zbog pojaljivanja Brnabićke i Vulina u Banja Luci,
...te ambasadoru Republike Hrvatske u BiH Ivanu Del Vechiju zbog njegovog pojavljivanja na tom antiustavnom činu. I prava reakcija OHR-a bi bila primjena bonskih ovlasti, posebno prema Dodiku koji je i danas nazvao Srpsku državom, čime je automatski negirao državu Bosnu i Hercegovinu čiji je predsjedavajući Predsjedništva. Idemo dalje., sutra je 12. januar.., agonija i apsurdi su naša stvarnost, nažalost. Bedrudin GUŠIĆ
@PJS2 Pa Behrudine, podnesi ti krivične prijave ako misliš da je prekršen zakon. Svaki građanin ima pravo da podnese krivičnu prijavu, zašto čekaš da to neko drugi uradi za tebe?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ali zaista, ne može biti neustavan DAN, PROSLAVA, SLAVLJE, PARADA ili nešto peto, neustavan samo može biti zakon. I tako, prošli Zakon o Danu Republike Srpske je proglašen neustavnim, ali je 27. decembra 2016. donesen novi zakon o Danu Republike Srpske. I on još nije proglašen neustavnim. A kada bude, donijeće se novi. I tako u nedogled.
Samo da napomenem da je rs ENTITET u sastavu drzave BiH ,ENTITET!