Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako brate, sijedite i dogovarjte se kao ljudi, bar nam u ovoj situaciji olaksajte malo.
@Iskreno2018 neka ovog virusa ima i dobrih strana .
@DRINEX ...Koliko god kod nas lose izgledalao, vjerujmi da ima vise discipline (zbog straha kod ljudi) nego u mnogim drugim drzavama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
RS je stvarno druga država. Vidi se u krizi da se savezna tjela ništa ne pitaju. Treba ljudima objasniti šta je dejton, i da se RS i Federacija svakim danom sve više udaljavaju a u krizama je taj jaz puno vidljiviji nego kad se djele pare od pomoći.
Ovo sto su dogovorili, Srbi ce izigrati. Zivi bili pa vidjeli. Bitno im je samo da sad prodje, poslije je kasno. A Bosnjo naivni povjerovao. Kad su Srbi povukli najavljeno potezanje vitalnog interesa ?? NIKAD !!!
@gooUser1585487834 Trebate razumjeti dejton. To je podjela između Srba i neprijatelja Srba. To ne znači da su Bošnjaci i Hrvati prijatelji.
E Ramiču opet ti popuši Evo maloprije Čizmica daje izjavu da sastnak nije bio da se daju ikave garancije za bilo što????????Svakom je jasno osim tebi izgleda,,,,,,bekan, razbolio se za Kurbana,
Nek su se dogovorili
Da hoce proc korona, da se nastavimo mrzit ko ljudi
Puno buke ni oko čega!
Dosadno kod kuće? Djevojke žele strast i seks. Piši im ovdje -> (getbadgirl.соm)
Da nije bilo Aline izdajnicke ruke i SDA,nebi ni bilo genocidnog RSa...
@MaslinovaGrana Da nije bilo Alije,bila bi samo srpska BiH.
Nešto im je puno stalo da uvedu vadredno stanje, sad se može i razgovarat tj. dogovarat. Koliko sam razumio kada se uvede vadredno stanje vlast preuzima vladajuća struktura (bez polaganja računa bilo kome), a time i kontrolu nad nabavkama. A neke donacije se spominju hmmm Da se razumjemo i u FBiH se priprema teren.
Sve se ovih dana pitam što li nam to Bakira nejma, i sve čeka da saznam šta li to u ilegali muti i šta bi nas moglo snaći? Vidi vraga, mora da je radio na ovome. Sređivo Dodiku da uvede vanredno stanje, garant.
sve se moze kada ima dobra volja i dijalog........da ste bogdom uvijek takvi
nema nacionalizma svi ZAJEDNO JEDINO TAKO MOZEMO POBJEDITI
Kad prodje ovaj kijamet zakonodavci u Srpskoj Republici treba da razmisle o ukidanju vitalnog interesa koji samo stvara probleme i onemogucava vlastima da blagovremeno reaguju u izazovnim situacijama. Neka to predsednik Mile pokrene cim ova posast prodje
Uvidjenj vanrednog stanja nije potrebno i sluzice samo za obracun sa nepodobnim i kriticarima aktuelne vlast u prikrivanju njihove nesposobnosti.Na snagu sa ovim stupa i totalna cenzura, novinari ili bilo ko drugi ko bude pisao o bilo cemu sto nebude njima pasalo pice hapseni i kaznjavani.
Samo razgovarati, 100 godina ako treba, ali razgovarati !!