Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapitam se često....IMA LI IKO MOZGA, U OVOJ NAŠOJ BiH !!!!!!!!!!!!!!????????????????
TIPIČNI ODVRATNI RUŽNI GENOCIDNI SMRDONJA
:-)))))))))))))))))))))))))) ....opet nema kristala....ccccccc
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
izgleda kao tipican Turcin..
LA FAMALIA :P
Tako ti je to u bosni....il si turcin ili srbin...trece ne postoji
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
KAKO BI JA NJEGA LIJECIO!
Zapitam se ima li neko da ceka ove zlocince kad izadju? Da im presudi na licu mjesta..
Otiso kod genocidasa vucica da se ljeci I sakrije
Dabogda ti ruta bila apoteka-bolnica
Ajd,Novače,budi frajer,pa kad imaš M uda,obavi to liječenje i vrati se...ja lično bih ti paču odtrgnuo,ali bila bi fora,da se vratiš...pa kad tvrde(iz RS) da si nevin,eto,napravi prvi korak...hoćeš qurac....
Nek je jebo vam on djecu izdajnicku
hahahahahahah
ne razumijem , umjesto da pljujete po balijama koje su ga oslobodile vi pljujete po njemu . covjek samo radi svoj posao , ubija muslimane a muslimni ga oslobodjaju . posao svakog cetnika je ubija bosnjake . to mu je hobi , to mu je zadovoljstvo , to mu je profesija . za to dobiva ordenje i penziju od BiH .to je tako . I karadjic se brani nasom lovom . sve nam je to dala SDA . Nase sudije i SDA ih nagradjuje . uvijek i vazda . to je tako . pobjego onaj koljac iz srednje bosne iz mostara como u hrvatsku , pobjego ovaj onaj i tako u nedogled . yebe nas i ubija ko god stigne a mi njima penzije i slobodu .
nomo--homo... nisi nikome zanimljiv sa tom wanna-be "provokacijom".. navikli smo ovdje na bolje..vise srece drugi put, asshole!
Nek m imamo DRŽAVU, nema veze što nam je gore nego da smo dio Kine, Rusije, Srbije, Mozambika... Sve su to državetine za nas, a ovo što mi imamo je pičkin dim od države.
Vi imate Trokutistan ... BejHa nije vaša nego i Hrvata i Srba , na tom nivou sve se mora djeliti od ministara do parlamentaraca . Prava MultietniĆka BejHa :)))
Franck pa naravno da je svih niko to nije ni rekao majmune. Nego vi trebate da idete tamo nazad odaklen su vas turci I doveli kao kmetove I usput vam derali babe
Učini mi se da piše Novak Đoković 0.0
DABOGDA TURCI ZAVLADALI NOVIH 500 GODINA NAD SMRDONJAMA
zalosno je sto glavnom krivcu za rat u BIH nije ni sudjeno
Da,glavni krivac za rat
buuuuhahahahahahahaja Ove Mooošnje zaista niko ne jebe ni 2% . Sretna sloboda gospodine Djukiću ;)
Komentator upravo prijavljen policiji ! Molim normalne komentatore da ne hrane bolesnika,uskoro ce se on zabaviti samim sobom za ovo sto pise!
Moošnje buuuuhahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koji je ovo po redu?? Ovo samo po našim sudovima ima!!!
Kojim vašim sudovima ????? Shvati već jednom da se vi islamski teroristi pitate samo za Džamije, Medrese , Hamame i uvoz Kamila u Trokutistan . :)))
Bosanskohercegovački sudovi, oni za koje su SNSD dizale ručice kada su se osnivali...