Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra je stvar,da ratni zlocini NIKAD ne zastarijevaju. Zlocince treba proganjati dok je svijeta i vijeka. 🇺🇦🇧🇦
@Psiho..Ukrajinci - zrtve projekta velike rusije,ruskog svijeta, pitali su Bosance - zrtve projekta velike srbije,srbskog svijeta.
FNM.....kako su vas uriktali da ne mislite. Ali zašto ste slijepi pored očiju. Doduše oči nisu ogledalo umutrašnjosti ako je mozak neaktivan
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dragi moj Gary jedino bi ti bas Bosanci mogli Ukrajincima to odgovoriti. Prosli smo pakao..od embarga, nisu nam dali da se branimo, ubijanja, silovanja djevojcica, gađanje bolnice i ubijanje djece, hrane ,struje i vode rijetko bilo. Masovne grobnice su posebna prica. Hiljade ljudi jos nisu nadjeni. A egzekutori na slobodi ????? Bosanci su svasta prosli. Nadamo se da ce Ukrajinci ipak izbjeci bosansku golgotu. Ali izdrzali smo Gary !!!!!
Sta se tu ima reci, jos iskopavamo i trazimo ubijene, dok nam se i dalje prijeti razaranjem drzave i negiraju zlocini ili se izjednacavaju. Medjunarodno pravo i savjest covjecanstva je umrla u Bosni nadam se da ce Ukrajina bolje proci
Riječ "omanuo" ( nadnaslov) ne pripada bosanskom jeziku, vjerovatno ni hrvatskom.
U bosni su svi bosanci i hercegovci tako da su svi stradali neko manje neko vise. ALI☝️ ovi ili tamo oni se nedaju zvati bosanci i hercegovci nego neka nova nacija pod tkz. konstitutivni" Sto znaci da su samim tim rekli da su okupatori i da ne spadaju u tu pricu zrtve. Je l' tako???
Ruanda i Bosna u istoj recenici. Nuff said.
Jedini pobjednici rata su HDZ, SDA i SNSD, a mi svi ostali smo izgubili. Nakon toliko godina opet se pitamo: da li je bolji nepravedan mir ili krvoločni rat? To je definitivni poraz logike i dostojanstva. Inače riječ balkanizirati se prevodi kao: podjeliti zemlju\regiju u manje neprijateljske zemlje\regije. To govori puno
Ee Ukrajinci svi ste nas napali 92. al otpor Bosne i Herc. njenih sinova i kceri se cuo do svemira 😉🇧🇦🇧🇦
sve zlocine i zlocince treb objesiti
Narednih 20-30 godina ce dokumentovati i istrazivati zlocine. Pravda je spora ali definitivno dostizna ako ne na ovom stici ce ih kazna sigurno na onom svijetu.
Pa sta imaju pitat kad su dolazili vamo da se bore protiv nas vidjeli su uzivo sta i kako se radi
Dobro im je rekla ona nasa, snimajte sve, sve dokumentujte pa i cahure po podu. To ce nekada biti dokaz istine nad neistinom i nikakva agresorska propaganda je nece moci poreci
Nas su svi sje.ali,ali Gospodar nas je sacuvo,nepravedni svi u ratu protiv nas,nepravedni poslije rata zbog pravde,sad traze nasa iskustva,jer kao sto smo se mi odbranili to se vise nece desiti ta hrabrost i taj patriotizam.Hvala palim borcima i RVI.