Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prva brada mupa
nije ramo isak nego federalni ministar pri ministarstvu koji se sticajem okolnosti zove tako... samo kod nas se potencira osoba, a ne institucija - jer osoba placa clanke za bodove :)
Hahaha vidi baje otkud on sa ramom
Ispravka krivog navoda, donirao federalni MUP na celu sa dotcnim gospodinom. Ako je iz svog djepa, onda ok, ali tesko, jer svi se oni razbacuju lovom poreznih obveznika
nijedan mup nema budžet za dobrotvorne svrhe, tako da je Ramo iz svog džepa dao novac za paketiće koji su podijeljeni. Za Ramu jedan +, poslije toliko -
Iz svog djepa, ili od nasih para, vrlo je bitno da znamo
Licno on, iz svog dzepa..ili..?
Jesu helikopterom dosli? Odavno gadnijih persona nije bilo na bh politickoj sceni…
Puno ljudi ga ne voli, realno 99,9% i ne poznaje lično a svi mu sude … kakav je da je radi ono što misli da je ok i podržava ovakve stvari koliko može samo što je lakše pisati o dodiku i koridi bikova. Ko god da je Ramu pitao za Pomoć i dobio je. Samo raja ne zna.
Institut od covjeka!!!!
Meni je drago da ih je bar neko na tren obradovao,pa makar i Ramo...
Tanko je to, štićenici zaslužuju i trebaju više pažnje i kontinuiranu pomoć
Debili jedni ovaj čovjek hrani i školuje minimalno pedeset porodica svaki mjesec
Kako je god uzeo i stekao, aferim za ovo, svaka cast
Ramo nemamo mi nista sa novom godinom
Armine, ali zato imaš njemačko ime
Nije Ramo Isak nego mi našim porezima....
Sta ces ti bijedo i tvoj porez... Ti nemozes sebe hraniti...