Kolumna
2
Rahat od pameti
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je tipično za naš narod već vijekovima. Uspavanost i čekanje.
jesi bio u grudama risintli?
nije tacno,ludi su izasli na ulicu i blokirali sve dok nisu uhapsene ubice momka sa cengic vile,nije tacno,ja sam bila tamo i bila sam ponosna,to se nikad ne bi desilo u Parizu,Londonu ili gdje god. Nije tacno Asime,kad nije nije.
A ko bi bili Kinezi, ko Tibetanci, ko Tajvan, a ko oni ujgur, hujhuj, ili kako se zovu? Ahahaha!!! Mi smo, ipak, preblizu civilizovane demokratske Evrope, a i nije nas milijarda i dvjesta dva miliona, vec samo ono dva...bla, bla, tralala.
Prije svega, svaka cast na tekstu gospodine Asime. Kao sto mnogi rekose, nista nepoznato, ali me cudi zasto nijedan komentar o toj nasoj kolektivnoj pasivnsti, kako i kojim sredstvima osvijestiti nas i pokusati promijeniti aktuelnu situaciju u dragoj Bosni nam, sve nesto pametno, svi sve znaju ali niko da da prijedlog sta namje je ciniti. Ja sam za REVOLUCIJU!!!
Nemojte tako, molim vas, gospodine Beslija kritikovati BiH drustvo i mentalitet najbolje nacije. Ipak je to najpametniji, najobrazovaniji, najkulturniji, najljepsi, najmoderniji, ... narod. Ostatak Svijeta u svome strahu, svojoj inferiornosti i zavisti prema dinaroidima cini razne urote prema istima. Nadam se da ce bosanci sve to, kao i do sada, hrabro izdrzati i konacno ostavljeni na miru moci i dalje u ljubavi, slozi, postenju, postovanju, ...ispijati kafe i zivjeti u iluzijama.
Mozda i nisu klinci od 15 godina, ali zasigurno im je mozak na nivou 15-ogodisnjaka
Drug, svaka čast tebi. Nisi nam nešto novo rekao, sve mi to znamo. Međutim da prokomentarisem, bez pravog vođe i jedno par hiljada ustanika nista se nece samo desiti.. Et toliko.. A da joše nešto Ovi dole majmuni sto te vrijeđaju su garant klinci od 15 godina, ne obaziri se
Nije loshe samo se lagano pocinjes ponavljati moj Asime i ovi tekstovi ti postaju dosadni
Obzirom da ti dosta slikovito opisujes taj zivot na selu bojim se da ti nisi taj \"seljober\" jer ti tebi slicni najvise jadikujete na neke tamo koji su odnekud dosli a vi ustvari najveci nered pravite. Otrcana i jeftina ti je ta prica, zabioravi da ces ti nekud nekoga negdje vratiti. U Americi gdje se nezna odakle koga i sta ima ipak vlada zakon i kultura bar u vecini i nema vađenja na druge. Pokazi ti svojim primjerom kako treba a ne samo jadikovanja ovi dosli i pokvarili. STA?
Pa kako ti se da više Asime?
elem, mada rijetko ali i pametnom se moze desiti da nauci na svojoj greski elem, mada rijetko ali i budali se moze desiti da nauci na greskama drugih
KAO I OBICNO:SVAKA CAST NA TEKSTU ASIME.. ALI, MISLIM DA JE TO \"PUCANJ U PRAZNO\" JER OD GRADSKIH TROTOARA DO VRHA VLASTI PRUZAJU SE OPANCI SELJOBERA KOJI SU ZAUZELI SVE PORE ZIVOTA U BiH.. GRADJANI SU POSTALI MANJINA KOJA MORA DA SUTI I TRPI I TO CE TRAJATI SVE DOK SE SELJOBERI NE VRATE U SVOJE PRIJASNJE POSTOJBINE ZA KOJIMA NEPRESTANO KUKAJU A NE ZELE DA SE VRATE TAMO GDJE SU PILI VODU IZ POTOKA I OSTAVLJALI IZMET PORED STAROG HRASTA ILI SE EMANCIPJU..POSTO NAMECU SVOJ SELJAKLUK NA SVAKOM KORAKU OD EMANCIPACIJE NEMA NISTA, A OD POVRATKA TAKODJE. PA GDJE JE IZLAZ??? JEDINI IZLAZ ZA NORMALNOG COVJEKA JE BJEZATI STO DALJE OD PLEMENSKE {NE}ZAJEDNICE STO DALJE U BIJELI SVIJET...
jes pederccina ovaj asim.....
Asime ti si jedan obični ke.njac i usr.anko, avazov potrcko i zato mi se gadiš. Prestani pisati gluposti jer si totalno neinteresantan, mejmenu jedan! ASIME degeru, maloumcino!