Komentari (405)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo Jasenovac prekini tami
@gooUser1696258586 Zašto se daje medijski prostor potpuno nebitnim likovima.Pa ovaj Raguž vjerojatno nije za života pročitao pet knjiga uključujući i Ježevu kućicu.
053@ od uvjek su Bosanski katolici bili najveći zločinci i ussrase u drugom svjetskom ratu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ćelava mu glava imam jednog takvog u gaćama ali trenutno spava
"hahahahahhaha kakav Hamas i da ga podrzavam, nabiju ti oni mater na k...." Bošnjo jel se to smeješ ili ljutiš i psuješ. Gde si napukao tako, pa frustriran se po Klixu prazniš, i jadan i bolan?
Ne može kockoglavi zadrti korumpirani ADZovac biti za demokratiju ni greškom. Vi ste sine fašistoidi i kleptomani i ništa drugo.
Ko je ovaj spermic
Ybo ti mater nadogradi kosu
Uskoro akcija denacifikacije Bosne,ili blago receno “Specijalna Vojna Operacija” Mali celavi Raguzi,bice proslost.
oni na Vozzuci mozda i jesu se borili protiv Ham. ali ovi nisu. ovi su se borili protiv izdabih i napustenih komsija. prvo Prozz,or pa dalje.
Hrvatski terorista i traumatičar fabrikuje izgovor za svoje zločine. Muđahedini i ARBiH pogazili HVO u centralnoj Bosni.
Armiju RBiH mozes da poljubis du.e imbecilu
Kloc, a zlo mu iz ociju viri
HVO i Hrvatska bili su saveznik Al-Qaide u borbi protiv RS
shahs
Koliko je taj bh. Hamas ili Hezbollah srušio katoličkih bogomolja, a koliko je HVO+HV srušio džamija? Je li za UZP presuđen Hamas ili Hezbollah ili HVO možda?
Izgleda da je na ovaj snimak istinit događaj ali nije u pitanju hamas
Hajde živio! Nazdravi i ti jednu
Rece malo fasista cija se cijela istorija bazira na ubijanju i progonu. Onaj cije fasisticke Falange stvarase konc. logore i pravise zvjerstva kakva Hamas ni u najcrnjim snovima ne pomislja!
Vidi ujke što se osokoliooooo.... "E nećemo tako Dino..."