Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde bola , yyebo vas Aluminij , nama SDA zlikovci uništili Šipad,energoinvest,unioninvest,tas,tat,zrak,upi, unimu,... ma svakog giganta uništili , pa mi ništa. Oh wait , možda smo samo idioti
@The Maniac 1987 nije samo sda unistio sve te fabrike,a aluminij je unistio hdz RH i BiH to je jasno ko dan,tako da je njima lakse koga optuzivati!
Sta ba kamenjarski srbi hocete. Jeste li se bahatili po Mostaru sa platom od 3 000 maraka i vecom, jeste. Jeste li se bahatili sa bjesnim njemackim autima, jeste. Jeste li kupovali quravelama parfeme od po 500 maraka, jeste. E sad kad je racun dosao na naplatu, sad vam Dragan ne valja. Dok smo mi u Mostaru 20 godina prezivljavali sa 500 maraka. u Bingu i vodali turiste za cenera. Ajmo u Svabiju prat guzice. Selam od Rodjenih.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sad su optuzili ove jade sa protesta da ih je neko drugi poslao sa ciljem da izvede pomutnju među Hrvatima. Hebo Gebelsa šta rade, ali ovce puše zato ih treba šišati
Jesi li snimio i onoga što cijepa člansku kartu hadezeja?
sjajna je situacija svake godine gasite po jednu fabriku😑
Možeš dovesti FBI kad ti je Grubeša ministar pravosuđa
Tražite pomoć u BiH a ne priznajte je kao državu a većinski vlasnik je Republika Hrvatska idite u Zagreb tražit plaće oni su vas isto pokrali šta tražite od Vlade BiH kad je ne volite niti priznajete... Eee sad kad dođe voda do grla onda svako je dobro došo pomoć a kad je sve dobro onda ko šiša BIH... Idite Kolindi i Plenkoviću u ZG...
Kad je Komsic zapoceo pricu o poslovanju Aluminijuma svi ste graknuli i rekli da nije on hrvat sklonila se dokumentacija itd... Eto sad ce vam sumska pomoci
Cuj, sci koji su bili na protestima su snimani! Kolumbo! Pa protesti su javni, bilo je i na TV-u, snimale TV kuce, fotografisali ih novinari. HAHAHA Bas ce ovi iz HDZ-a snimati radnike koji su ostali s posla. Sta ce s time? Da ih ucjenjuju otkazom. Boze sacuvaj.
"zajedništvo" tabla iznad glava demonstranata...koja ironija u pm..
JOS CE VAS COVIC I ISPREBIJATI. VI IZGLEDA NISTE SHVATILI OZBILJNO KAD VAM JE SPECIJALCE POSLAO.
koja šprdačina
Veliki Brat vas gleda [ snima ].
Jbg ljudi, dokrajcise i Aluminij kao i sve gigantske firme, oni su se nakrali za svojih pet generacija i dalje kradu a mi ih biramo i pustamo da nas zatvarju u nacionalisticke torove!!! Apelujem svim gradjanima koji zive u BiH bez obzira na naciolnu, vjersku ili bilo koju drugu pripadnost, da ustanemo peotiv lopova koji haraju vec cetvrt stoljeca da im oduzmemo sve osim golih zivota, i da ookrenemo ovu drzavu ka normalnom zivotu. Oni nama nisu nista ostavili do golog zivota i ovo je primjer!!!
@potencijal Ali se onda povlaci pitanje sta se to normalnim smatra? Komunjare ako pitas oni normalnim smatraju da na osnovu tudjeg rada zive, sto znamo kako se zavrsi, ako pitas nacionaliste odgovor bi bio da je norma ili prisilna drzavnost (Bosnjaci) ili secesija (Hrvati i Srbi)
A gdje je pečat ?? :)
Unisteno poslednje olicje bivseg sistema i napredka od sadasnje drzavotborne mafije. Sreca je sad vec bivsim uposlenicima da njih vecina ima susjedne putovnice pa mogu pokupiti obitelji i krenuti diljem EU u potragu za poslom i zivotom.HDZ - ovi neka naredne glasove sabiraju od galebova sa Neretve i patki iz Hutova blata ako im i oni htjednu povjerenje dati
@Hercegovinaa Nije tacno da svi Hrvati rade za tako velike novce. Ja sam npr. u Sarajevu radio u predstavnistvu jedne hrvatske firme za 600 KM +topli obrok. Od kad je ta firma propala, u Sarajevz gdje sam rodjen ne mogu dobiti posla. Jos me nazivaju ustasom i ismijavaju me. A borio sam se na strani ove drzave.
De nek uniste sve..narode suti..prodajite pamet za snitu hljeba stranki a oni ce uzimati milione. Hocel ko zavrsit u zatvoru za izvlacenje novca iz Aluminija?