Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovce moje, samo se vi prepirite o politicarima a jedite jucerasnji ubudjali kruv, i nosajte cement po gradjevinama da bi ste platili internet dok oni zderu po konacima i rasipaju se vasim parama, ko vas uci historiju, imamo Republiku Srpsku imamo Bosnu i imamo Hercegovinu to je realnost i tu realnost niko ne moze da pobije. Imamo slobodu govora i izrazavanja i kao ljudi su sada tolerantni - hajde ti stavi zastavu sa ljijlanima u Banja Luku ili stavi trobojku u centar Sarajeva pa da ja vidim tu toleranciju o kojoj nasi politicari propovijedaju. Nikada vise zajedno i to je realnost - jadno - ali je realnost. Toliko od cobana.
UBIJ UBIJ SRBINA HANDŽAR DIVIZIJA ++++++ U ++++++ pozdrav za KOJOTA Bog i Hrvati - Allah i Muslimani
Izbori se blize, a valja neka prica ili nešto da se desi da bi se raja mogla obmanuti i izvuci na glasanje.... tako i Dodik koristi sve kako bi skrenuo pozornost na sebe, obilazak Biljane Plavšic u zatvoru, pomagane rodbini Radovana Karadzica finansiski (Karadzic koi je samo tako uzeo 32 miliona maraka i nestao) I sada da je zamjenik visokog prestavnika protiv njega..... Kako samo licimjerno i jadno skretanje paznje.
Stvarno je glupan nacionalisticki, pa kad Bosnjaci a mozda i Hrvati bojkotuju popis tek ce se tad sjebat, nek popisuje sta hoce na kraju.
Umjesto komentara. Zamolio bih pojedince koji imaju tako plitak mozak, a dug jezik i samo se vulgarno izrazavaju neka se malo prosetaju. Ali ipak usput ci im ovo napisati: \"I u przanu glavu ulazi znanje!\" Ali ima glava kojima znanje skodi!
ubij ubij srbina............. + + + + U + + + +
za ovog sto fufi psuje, smiri, jadan, smiri pseto nevaspitano, jebace te neko ima da krvavog supka hodas:-)
usro se dodo hahahahahah
PA ZAR JE VAZNO KO JE POKRENUO ISTRAGU? ZAR NIJE BITNO IMA LI OSNOVA ZA TO. OBZIROM DA ZELI PREBACITI SVE DA RADI TUZILASTVO U RS, IMAM JAK OSJECAJ DA JE DEBELO ZASRAO I DA SE BOJI.
:-)
hehe vidi vlaha što se javlja da odbrani svog idola hehe. jebali majku vlaškočetničku u pičku!
jel ti to mama rekla da imam malu ćunu ili ipak sestra?
sultan idi operi sline...i drugo imas malu cunu !
SA-X kako vas više nije stid, svaka treća vijest o dodi ili neka glupost kao angelina izbacila brada napolje. vijest o godišnjici urbicida i spaljivanja vijećnice ste zadržali samo 5 minuta na naslovnici a dodi čuvaru radovanovog krvavog pečata dajete maksimalan prostor kako vas nije stid i sram DODO JE ČUVAR RADOVANOVOG KRVAVOG PEČATA, JEBEM LI MU DIJETE MALOLJETNO. SA-X portal je petokolonaški medij