Komentari (303)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrtnost korone je 0.02%.. Svedjani su najpametniji
@TheYupppie2 Fahro sam sebi ne vjeruje
@TheYupppie2 - zivi bili pa vidjeli. Do svedske je sporije islo, ali tesko da ih zaobidje. Do jucer je tako bilo i sa Rusijom i Turskom, a sad i oni vidjeli da nema sale, pa uveli restrikcije. Trecu opciju jos niko nije skontao.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Opa, ne brini SDA ce rado prihvatiti taj zadatak jer razlog njihovog postojanja je “upravljanje” nasim novcem
hoćemo li znati ko zapovjeda???????????? ili ćeš prepustiti da jami ko jami???
E ne može tako, ministre. Nećemo mi da nas brukaš dolje među svojim zemljacima, da smo dozvolili da budeš go k'o lipa. Ne možeš otići među njih onakav kakav si došao nama u Sarajevo. Nek vide da se ima, fala Bogu, i da Alija nije bio lukav. Da zaimaju samo njegovi, a ovima što dođoše, ništa. Ja živim po onoj narodnoj: " Ne daj nama, nek ide i glava".
Ministre kada je trebalo, tu ste uz narod, sada kada treba plijen dijeliti, imamo mi i previše eksperata, naredni dani će to pokazati. Podrška ministre Radončiću za svaki Vaš potez, respekt
Neće da se baćka sa sićom
Znaci vise u dzepove ne stane,ajmo ko je sljedeci daj te Baketa,pa kad on završi moze i Dragiša Čović Optimista, znači u red nema guranja svi će te doći na red,sljedeća tačka dnevnog reda kako se ugraditi u Budžet i Donacije .
Fahro je dosta radio ovi dana, dok su ostali krili se u svojim rupama. Izvolite gospodo malo se i vi trudite za ovu državu. Lahko je se kriti a kasnije izać i kitit se tuđim perjem. Svi ovoliko ko Fahro i bit će ok!
Podrska za sve ucinjeno!
Ministar koji treba biti primjer svim politicarima, bravo ministre i samo naprijed
Svaka čast, tako i treba posao prepustiti onima koji su adekvatni za to. Mnogi se mogu ugledati na Radoncic kako da posao obavljaju
Znači braća već marisu,krčme. Kokosari navalili...
Nego, zanima me hoće li država u jeku korona krize našem ministru halaliti onih 11 miliona poreza, što joj dođe. Valahi bi mu hin trebali halaliti, ili makar refundirati preko ovih donacija, kojih se evo svojevoljno odrekao.
Hvala Vam za sve sto ste do sada uradiliza nas. Malo je odgovornih i sposobnih politicara kao sto ste Vi.
Evo mi javiše, i Bakir se danas ukazao. Ne rekoše mi đe. Nije valjda u Međugorju, gluho bilo.
Aferim ninistre, tako se radi, a ne ko onomad u ratu, nečija mater u direktnom kontaktu s donacijama, pa viđe li ti bruke na onoj ALFI, ko da smo i sami bili dolje s njom. Nego ti od nekud iz čoška zagrabi, da niko ne vidi. Rugaće ti se dušmani, da si sirotinja pa moraš krasti.
Faahro hvala ti za sav rad do sada,stavio si gradjane ispred svega.Dokazao da si ministar za primjer svim ostalim.Bravo