Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radoncicu postao si jos jedan od onih koji unistavaju ovi zemlju,sto si dobijao glasove dobijao si..
nad ovom zemljom treba izvrsiti eutanaziju...mucno je vise gledati kako se muci a nikako da krepa taj poslednji zaostali isprdak šugave jugoslavije.
binesr, uzmi tenk pa se ubij.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vidi Fahre izdajnika Bosnjackog naroda obecavao nam ekonomijuuuu,obecavao nam posao,a a onda sa SDA sklopio pakt,sa SDA rusiteljima drzave,pa jel to moguce..??
J*3em li ti Fahro majku lopovsku.
Ma tamo su bile sve male mace. Da im je bio moj žuti - bio bi im glavni. Inače je glavni u mojoj mahali i cuke ga zaobilaze. Ja ga zovem žućo, a neki lav.
Ma jebeš tigrove, da je meni malo miša .............
Moze u BIH Sve,zato i nije cudo sto nam nista ne funkcionise,ministar sigurnosti neki covjek koga niko nezna,neko ko je do bola sumljiv...
Umorila sam se od ovih starih politickih partija iz svih entiteta,zelim promjene,zelim da glasam za Fincija sledece izbore.
Haj ti trazi Fahro tigrove po Gusinju, mi smo fina raja sve persijske macke.
Evo usao je njegov zemo Ekrem na farmu, sad kad krene da pozdravlja sve Radoncice i Fahru specijalno ko i prosli put na farmi 4. Rekao je za Fahrudina da je to njegov covjek ha ha.
Ne zna se ko je gori, stranci ili "naši". Čuj dali im usmeni prijedlog dogovora :) Sa nama se svi samo šprdaju ili nas lažno žale...
borili su se za svoje polozaje i nista vise,kakva BiH i djavo!
Bosanski tigrovi su nažalost ostali na bojištima od Une do Drine a hijene su se preuzele vlast.
Na Drini se jos uvijek nalaze, za ostalo ne znam
jest ovaj herr pametan poput dode. trebalo bi njega u politiku rs pa da im jos srozu zivotni standard. da im penzioneri pocrkaju od gladi zarad tzv rs-a hahahaha
Kokoši nikad ne mogu biti tigrovi.
Pored svih ministarstava koje BiH ima predsjednik nije ni potreban. Ukinuti predsjedničko mijesto.
A ti si se ko i obicno u principu slozio sa svim.
Nije bilo tigrova, ali majmuna nije falilo!
Treba im poslati zmajeve da ih sve spale!