Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto Radoncic i njegovi iz stranke SBB-a nisu podrzali set antikorupcijskih zakona, pitam se?
Tako je Brzi, ali skonaj... SBB stiti svog sljedeceg koalicionog partnera a to je SDA. Mislio sam za Radoncica da je drugaciji od ovog nacionalista, zelenasa ali i on postade njihov igrac....... Nije ni svjestan koliko je glasova vec izgubio
U pravu si h8er!
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; Molim Uzvisenog Allaha dz.s da nam otkrije tajnu pravih namjera srpskog ministra radoncica cije se djelovanje zasniva iskljucivo na pronalazenju drzavnih neprijatelja u Muslimanskom drustvu i njihivo osudjivanje na enormno visoke kazne cak i kada je krivica,nerijetko i nevino uhapsenih Bosnjaka nepostojeca. Molim Allaha dz.s a On je Svemoguci,da radoncicu podari dostojanstva,hrabrosti pa i ponosa sto pripada Bosnjackom korpusu i cvrsto stajanje na bedemu odbrane Bosnjastva bez ugrozavanja drugih narodnosti,molim Allaha da ga ucini boljim covjekom nego sto sada jeste; amin.
Svaka cast RAdoncicu samo napriejd guraj. Rusi mafiju u ovoj zemlji..i ne boj se napad ce oni to je neminovno sa svih strana ce te pokusati okaljiti ali ti samo radi i gradi sto i sidran rece
ovaj lik i njegova hobotnica se bore samo za SEBE oni su se od pamtivjeka drzali zajedno i gazili preko pravih bosnjaka. velika vecina njegovih ljudi su poturceni Srbi,kao sto bi onaj ludi stepa rekao... sve su to doseljenici i u njima ne tece ni kap bogumilske krvi nego srpsko-turski koktel i zbog toga su tako prepredeni,lazljivi,cinicni,a mi glupani glasamo za njih.
Vahidinu Sahinpasicu zlatna policijska, pretpostavljam da je zaradjena onim svjedocenjem protiv Harisa Causevica. Samo... Radoncicu Fahrudine, Bosanski narod moze trpjeti, ali ne zauvjek!
Pardon, mislila sam na svjedocenje protiv Zijada Turkovica
A SIPA je u narodu postala poznata kao Serbian Investigation and Protection Agency
Ne bas.
A SIPA je u narodu postala poznata kao Serbian Investigation and Protection Agency
i ovaj fahro je zestoka lopovcina zato ce valjda jednog dana i on u zatvor. modza bude novi Sanader
Samo se u BiH moze desiti da ministar BiH minira usvajanje zakona protiv korupcije i kriminala.
Fahro naredio Skaljicu da po bilo koju cijenu ne prodje zakon jer bi Fahro tada bio u opasnosti da zavrsi u zatvoru zbog krininalnih radnji.
Pa narvno da je SIPA za tebe FBI. Taj zubac je manji cetnik od tebe smece fasisticko beransko
Kako moze neko ko se hvali da suzbija kriminal da ne podrzi set antikoruptivnih zakona ?
koji paradoksi prate ovu drzavu pa to je smijurija ziva
hahhaha saja pohvalnicu ooooohahahahhaahoooooohahhahahah zubac scepi scepo zubcu dali ovako i supruge koriste???
A zna se šta je Zubac radio po Ilidži '92-'95
Istina, kad treba osuditi nema nikoga...
ahhahahahhahahahahhahahahahhahahahhahahhahahahah .....
Uze mi riječi sa tastature.
ja sam mislio da su ok dok ih ti nisi pohvalio,sad sumnjam u sve