Komentari (352)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ima prekaljeni centarforu!
....smrdo samo nas ti nemoj upozoravati
etno partije su se pokazale nedorasle. Osim sto su podijelile drustvo po etno shavovima za velikodrzavne interese donijele su smrt, siromastvo i bijedu u svakom pogledu- duhovnom, kulturoloskom, naucnom itd..
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Gdje si drzavnice,nismo te prepoznali.. sad ce avaz pocet Ilahije o SDA pisat..
Šta će SDA, a naročito B.I. Morali su progutati ovu gorku pilulu, jer ih je SDP otpilio. Sad nam preostaje da vidimo tu promjenu pristupa i rad za opšte dobro. Meni nešto govori da tu neće biti nekih velikih promjena, jedino ako ih kakva vanjska ili unutrašnja sila ne natjera. 😏
Naivan si i glup. Ti SDU trebaš da preko tebe uzmu KS, koliko ćeš za to naplatiti ligo ljigava ostaje da vidimo, jer ne odnija se lako ministarstvo sigurnost BiH koji ti je Bakir preko Dodika provukao ispod nosa.
Riđi i on, Ronaldo i Mesi. Dream tesm.
Ukoliko SDA prihvate ovog veleizdajnika i neprijatelja Bosne Scepu, a sve su prilike da hoće i to sa mjestom ministra bezbjednosti, onda je sasvim jasno da su isti kao i on i šuplja priča o bošnjačkom pokretu, patriotizmu i ostalim izumima je priča za laku noc.
Šta je, priča o vrećama para, zlata, dragocjenosti stavljena na ''stand by'' ( na čekanje do nove prilike).
Smrdi,smrdi, opasno smrdi.
Ma vidi ti Fahre reprezentativca 😂😂😂
Kako ga Bakirt vadi iz naftalina. Treba neko sa glavnim tuziteljem da odradi posao do kraja.
Prezirem ovu balegu..
Nauči Bosanski da pričlaš, kao prvo !!!!! Bio u zatvoru mjesec i sada on nama priča kao neki bitan lik.. hahahahaaahaha
Ovo je tragikomedija.Vraca nam se Scepo na velika vrata kroz SDA.
Kontas ti u opoziciji nije niko milione uzeo a valja i sačuvat postojeće
Koliko lica ima ovaj Radoncic?
Ne mozes sebe nazivati " Biah patriotom" a biti clan etno partije, etno podjela i dominacije etno identiteta u svim segmentima drustva. Takve podjele dijele BiH i vode ka njenom slabljenju ili nestajanju a o nepostojanju istinske demokratije da i ne govorimo.
Bošnjački narod je u posljednjih 26 godina postao rob porodičnog klana Izetbegović-Radončić.