Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prop'o si Fahro ko kauč. Nema ti te stranke ni na mapi.
@asmir_m covic mu reko da taj izborni zakon treba sto prije pritisnuti. A on ionako nema nijednu nacelnicku poziciju tako da nista nece ni izgubit
Bolje prica bosanski od domorodaca!
lopovcina
hoces nas i zajebat..
Kad se jeftino prodaš, i bolje da ne izlaziš na izbore. Sve je manje onih koje možeš lagati.
Je li ovaj novinarčić čuo za "padeži"????
@StaraGarda, Na "lokalne izbore" ne treba učestvovati?
Radončić je inteligentan, ako od BiH ništa nebude ode on u Crnu Goru.
Ninko nebi... I tata bi sine
Fahro, nemo sebi naudit. Nemoj da bi skocio Boga ti.
Falit ćeš nam praaaavo🤦🏻‍♂️
Haj ti pasa moj odakle si došo pa njima šuplju bacaj ,na cefa ti sve šepi
E cuj ovoga ublehasa nije svestan da nece dobiti ni 10% glasova i tu mu je kraj politike njegove
Jedna budala manje...
Procitajte ovaj clanak, nemojte samo komentarisati naslove i slike. Zadnji izbori su imali pola miliona nevazecih glasova, a milion i po gradjana BiH je glasalo!?! Ovi sto danas imaju vlast , su pokrali i namjestili izbore ! To im vise ne smijemo dozvoliti!
Velike li štete ako ti ne izadjes 🤮🤮🤮
tebi je mjesto u skupstini srbije svakako ,tako da nemas potrebe ovde da se kandidujes ni za sta narod te prezire idi na ravnu goru i cetuj sa svojim bivsim prijateljima rakonjcima
Nećete? Da mi je dočekati i taj dan...
Žalosno je da u BiH ne postoji nikakav sistem, ili postoji a zove se SDA, postoje zatrovani mozak čiji mentalitet ne može promijeniti ni cuskija! Takvi su upravo ovi sto ostavljaju negativne komentare na ovaj clanak koji ustvari zasluzuje svaku pohvalu na zahtjev Radoncica. Zelite pravnu drzavu, usudite se podrzati valjan prijedlog!
U oktobru niste podrzali ideju da majka trecerodenog djeteta odlazi u porodiljsku penziju, ne zelite realan glasacki grafikon, postavlja se pitanje sta zelite?! Ostati i prezivljavati!