Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Samo pošteno i po zakonu" rekoše gore navedena trojica. Ha, ha. Nekada nije bitno što se kaže već tko kaže.
Nema vise bez karte u tramvaj :)
ko o cemu kurve o postenju
Radončiću odrasti već jednom.
Hahahahhahaha e je*o mater,smjesno
Samo neka Scepo "ganja kriminalce sa cetnicima", u isto vrijeme beogradski i pasalucki isprdci potlacuju bosnjacku djecu? Eh sto ces ti Scepo da najebes na izborima, za sva sranja koja si priredio Bosnjacima u zadnjih par godina. Skoro ces da popusis kao Lagumdzija i ona njegova crvena mafija oko njega.
Danas sve suplje !!
Rece Ivica Dacic "Keljmendi pobjego da se sakrije i sta mu on sad tu moze",a nekaze da su masovne ubice koljaci isto pobjegli njegovu zemlju da se sakriju pa mozes njima Dacicu il ih sudi il izruci u BIH da im se sudi.Danas neki cetalj osudjen u Smrdiji ubio dvaa civila u Sanskom Mostu dobio 7 god. To znaci 3/5 god po ubistvu sramota. A citam juce sude Bosnjacima sto su izvodili zatvorenike na kopanje rovova i jednog je jedan udario u ledja i toj veliki ratni zlocin kad je Bosnjak napravio mada nito ne odobravam.Bosnjake samo sto nisu poceli sudit stoj kuhar bio u ratu pa nije posolio dobro hranu,posto Bosnjaci nisu ubijali komsije pa nemaju zasto neg eto mora za nesta pa makar za to sto su ih izvodili da kopaju rovove.
''...i živjeli su sretno, do kraja života.'' Priča za LAKU NOĆ.
Radoncic izdajica,bas sam mislio da ce nesto on kao covjek uraditi i pomoci ovoj zemlji,a on isti kao i SDA lopovi priklonio im se.strasno kako je to jadno..
.KRIMINALCI protiv KRIMINALACA i Spilberg bi na scenariju pozavidio. Sreca da nisu u pitanju raunFi Sicar i Sadaka .A PAPAKA NIKAD U AVIONU NIJE BILO ??? .
Ovi nam se u lice smiju,idu u borbu protiv krimanala a i sami su kriminalci
kad fahro pomene rijec kriminal....
To ćete se boriti protiv sebe ?
Ma dusa draga ovaj Radoncic dvije zgrade napravio od postenja i postenog rada...
imali kraja ovim posjetama i potpisivanj/ švrljanju kojekavih papira na kojim je svako slovo MRTVO slovo u BiH zemlji BEZAKONJA I ANARHIJE ... Radoncic je krenuo kao ministar u bitke , napao Bakira, Budimira, danima pisao o Selimovićima, Tihiću itd. itd . a onda NAJEDNOM ušutio te se uhvatio Lithestajna , Češke i sl. a na sva usta zajedno s Tihićem počeo pričati o koalicijama itd.. Nažalost, još jedan političar koji je pao u zamku SDA insajdera , bez hrabrosti da postavi nekog iz SBB u Upravni odbor ili direktorsko mjesto u JP a i kako bi .. ko cini polticare SBB, pjevači, glumci koji ni kaplanu parirati ne mogu, bivsi oficiri , dobitnici nagrada iz pozadine itd.