Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neces ti njima takav valjat kralju, pichka li im materina lopovska.
Ovakvih ljudi ima u Bosni,samo od ove gramzive i pohlepne većine,ne mogu doći do izražaja...Svaka čast!!!
Ovo je šuplja priča. Čovjek je došao na mjesto vd političkom trgovinom sa načelnikom. Čovjek koji je smijenjen je odlično radio svoj posao. Ovi problemi o kojima se piše u tekstu se vuku nekih 15 godina od uprava koje su bile na čelu prije prethodnog direktora. Sve ovo znam zato što mi otac radi u tom preduzeću :)
Fazon je povećat platu u spasiti firmu a ne samo smanjivati plate
Ni ti svoje kuce nikad napraviti neces.
Svaka čast ljudino!
Haha... smanjio si plaću 25% i spasio firmu? Joj, šege. Pri tome je povećao plaće radnicima? Ma kome vi to? Pa firme se ne spašavaju tako da smanjiš plaću direktoru 25%. Koliko je svaki radnik dobio povećanje plaće, "cvaju"? Dajte, ovo je u rangu sa Semirovim brdomidama.
Glup si jarane i vidi se da ti matematika nije jača strana. Evo da ti objasnim najjednostavnije za tvoj primitivni mozak. Recimo da je plata vd direktora 4 milje (da ti je lakše skontat). On sebi smanji platu za milju. Tu milju podjeli među radnike. Nek ima 10-20 radnika. Svako dobije fesa minimalno. To je samo na njegovu platu. Vjerovatno je smanjio i ostalim iz "uprave" i podjelio među radnike i tako dalje.
Nasera za predsjednika drzave ili na mjesto premijera!
Kada bi samo 20% realnog sektora uslo u vlast, vjerujem da bi za kratko vrijeme bilo enormnih pomaka u svemu. Naravo vise od pola neradnika tamo bi momentalno dobilo otkaz i mars na biro !
Samo da te podsjetim da je Fadil iz realnog sektora. Nije provokacija, lik to stalno potencira!
Ha ha,raspitajte se malo bolje,jel on Koperfild ili je igra stranacka. Nebranim ni bivseg direktora jer je ratni zlocinac a ovaj mali ima samo dobar marketing i naravno nacelnika za ledzima. Nije mu plata bila 10.000 pa da radnici osjete. Tipicna balijska posla.
Evo ja mu skidam kapu, i nadam se da će i drugi pratiti ovaj postupak.
Za predsjednika
Ipak može pošteno se raditi!!!
posten i obrazovan svijet ne moze da dodje do pozicija zato sto su se lopovi priljepili za njih superlijepkom....sve se moze ako se hoce..ovo je cist primjer...
Bravo majstore!
Svaka cast gospodine! Imamo ih dosta koji bi se mogli ugledati na Vas.