Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj članak neće imati ni 100 dijeljenja/komentara, ali ćete zato svi pohrliti da komentarišete i dijelite članke o LGBT populaciji jer ste nehljebari koji veze o životu nemaju. kavez vam drma samo erdogan, lgbt i božo vrećo, a kad se treba borit za vlastita socijalna prava onda vas nema niđe. SAMO BJEŽAT!
@poluzenapoluvatra Alija upali svjetlo, podijeli Budnjama zlatne kašike, u po rata, kad niko ništa nije znao šta se dešava, pretvoriše društvenu u državnu imovinu i razgrabiše između sebe. Kako su to sve "polusvjetovi" bili, ti sdamutanti, niko nije znao pokrenuti proizvodnju i nastaviti raditi sa velikim firmama... Nego su sve u placeve pretvorili. To je najveća pljačka poslije certifikata u BiH.
Meni je miliji moj cmar i LGBT nego ista drugo!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
čak i srbi su imali pemzije u Osmanskoj državi, inače njihovo zlatno doba
Fakat sramota i poniženje da ljudi nisu dobili ni rješenje da idu u penziju, stavrno dotakli smo dno, ali apsolutno!
Nije tacno. O robovima se gazda brinuo i te kako.. Da imaju sta da jedu. I da se razmnozavaju.
Kako ste glasali tako vam je
NOOOOOROOOOODD ZNOOOOOO
Pa znate ko vlada i ko je odgovoranTransparente i pred SDA .....
Nek idu na shishu sta im fali ha ya
Svi direktori rukovodioci Konjuha imaju firme po Zivinicama a gotov svi radnici napravili kucerine (zao mi onih malo postenih i koji se nisu snasli) sve sto se moglo prebaciti preko ograde iznjeti ispod mantila iznjeti kolima kombijem... kad je odgovarajuci portir na kapili je nestalo iz ove firme jer mnogi moji su tu radili i znam i nikog mi nije zao iz Konjuha
Al zato fala bogu ste dali glasove parlamentarcima i komplentnoj politickoj bolumenti da imaju i plate i penzije i Vas nazalost kao moram reci roblje.Samo nastavite tako i dalje i nadajte se nestvarnom.
Nazalost, tako je to... 40+ godina radis ovdje, krvaris, gradis drzavu svojim radom i onda kada trazis svoje pravo, neki masni foteljas ti dodje i kaze "To nije moja nadleznost"...
A direktori tih giganata su narooood zna koja stranka bili.
samo Tito je na ovim prostorima otvarao velike kompanije,ovi danasnji otvaraju 100 metara ceste,crkva,dzamije,benzinske....dodik i druzina udarili 1000 kamena temeljaca za nista
Nemojte slucajno da umrete prije nego sto glasate za istiu elitu. Necemo promjene. Novi bi nam mozda otvorili fabrike pa sta cemo onda ?
Unistene fabrike, unisteni uposlenici, unistena dobit, unistena nova radna mjesta. Suicidno do bola.
5 familija ostali ce biti KMETOVI, klasican Srednji vijek
Posljedice cetnickih zala i razaranja ce jos dugo ova zemlja osjecati!