Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na toj adresi ste trebali od pocetka da budete...oni su glavni krivci sto ste dovedeni u to stanie, a djelimicno i vi. Koki proizvodni radnik ima 2500 milie platu u BIH. Sutili ste, primali pinku i niste reagovali kada je problem poceo da nastaje.
Na zgradi natpis "Zabranjen ulaz Bošnjacima, Srbima, psima i raji s biroa"
Sabura malo gospodo kamenjarci, veceras na televiziju Herceg Bosne dolazi pokatoliceni srbin Nino Raspudic sa svojom novom bajkom o visestoljetnom postojanju Hrvata na kamenjaru. Nakon njega ide koncert Tomsona, a nakon njega, biskup Ratko Peric ce vam objasniti da se clanska karta HDZ-a moze jesti.
Svi ce ovi isti opet uz pjesmu Tomsona glasati za HDZ, ko i oni iz Zavidovica za SDA koja ih je u crno zavila...
Dugo su protestvovali, došla poruka iz stranke, "ko bude protestvovao, šaljemo ga u Irsku"
😂😂😂😂😂😂 E sto ih pripazi kra-de-ze 😂
Tu i trebate da protestujete..! Koji k***c će te u Sarajaevu kada ste na vrhuncu posla bili i plate po 2000 niste dolazili u Sa.da se druzimo
Odakle im plata uopste, za juni su je podijelili a toliki gubitasi koji svaki minut stvaraju gubitak, firme koje su gubitasi godinama nisu podijelile platu?
Nicijoj nevolji se ne treba radivati, isto bi bosnjaci za fabriku duhana trebali traziti nekoga za odgovornost, ali svi sute ko misevi.
@GeneralScott Upali svoju novu omiljenu rtvhb mozda ima nesto za smirenje...
Hem im ide nizbrdo u turizmu hem u proizvodnji, ma ni za sta ih Bog nije stvorio
@VolvoXC60 koga? vas SDA talibana? slazem se
Uključite malo tv herceg- bosne. Imaju nekih programa za smirenje.
Pa čujte,plata od 3 tisuće nije mala ne,idemo dečki po tisuću puta Allah u ekber
Trt Milojka, sto nisu ostali pred zgradom koliko su jucer na magistralnom putu? Ovo je sve vise apsurdistan, a sve manje normalna drzava. Angela eto nas vecine u tvoju drzavu da zivimo dostojanstveno.
Divi ovog skupa miševa.
🧱↕️↗️↙️⚠️🐏🐑🐑🐑🐐🐪🐫🦙🦒🐖🐖🐩🐩🐩🐴🐎🦍🐵🐒➡️➡️➡️➡️➡️🏠🏢
Ne zivi se ni od hrvatstva niti od srpstva nego u prvom redu od pameti odgovornost i postenja. A prevarante treba sto prije prepoznat.
"Mi smo znali da cete doci pa smo pobjegli jos u 10h!"
Vi ste na aparatima, ali nema vise struje tako da aparati se gase. Vas D. Covic
Ispali vas čova ha, bel jw hladio damu u bazenčiću sa morskom vodicom u svojoj vilici kod Mostara!!! Svaka mu cast!