Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne damo mi njima ovo, oni nama ono. Trećima isto tako, i tako od 95-e. Stojimo u mjestu, a godine i život prolaze. Nema ovdje sreće običnom Hrvatu, Srbinu ili Bošnjaku. Bježite ljudi iz tamnog vilajeta.
U HNS pristupa i Dino Konakovic...
A sta mi to trebamo davati? I sta trebamo traziti? Ovo ie drzava bosna i hercegovina, suverena, cjelovita, drzava ravnopravnih gradjana. Nema ustupaka ujama i c e tnicima! Znaci ravnopravan si i tacka. Nemas prava na nista vise niti manje. Kome to smeta treba ga protjerati iz drzave. Cuj da mi njima nesto dajemo. Pa majku v am ebem
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako tendenciozan tekst novinara,opet muti vodu, BiH funkcionira na sistemu 321,tri naroda, dva entiteta jedna država, dakle osnovni princip na kom počiva država su TRI NARODA.
Sta bi ovaj polupismeno bezobrazni puk olicen u tzv. HNS mogao biti u Hrvatskoj osim portiri i higijenicarke.Samo su ovde u BiH to što jesu, i opet im loše...
HNS je nevladina organizacija, po cemu su oni uopste biti i da se spomenu
Realno, više se pita onih deda što šah igraju kod ekonomije, nego HNS. E čuj HNS :D :D :D
HNS je mit. To je organizacija razine Domq penzionera, ali u paralelnom svijetu zombija sve je moguće.
od Mostara do Orašja ostale su još samo tri opštine sa dvotrećinskom rvatskom većinom stanovništva to su Kreševo Dobretići i Usora eto na šta hdz i hns svedoše rvate na ovim prostorima
Koliko ja vidim sa legalizacijom tzv. Herceg-Bosne ćemo legalno uči u rat. Ne znam da li Europa vidi da odredjene čoporske vodje a u ovom slučaju konkretno Čovič koji je istureni katolički igrač ne poštuje princip demokratske/gradjanske Europe i pravo svake jedinke na jednakost pred zakonom na svakom dijelu svoje teritorije, tj. države u kojoj živi. KAKO GOD ŽAO MI JE KONSTATOVATI ALI OVAKVA NASTOJANJA VODE DIREKTNO U NALEGITIMNIJI RAT OVDJE. Kome je to u interesu !!!
šta bi još radili da pobijediše.Javno bi izgonili Bošnjake iz kuća a potom i srbe.koja je to samo bagra.tako djetinjasti se ponašaju pa ako im upali.ovo treba smjesta zabraniti a Čovića u Hag.
S obzirom na snage i brojnost, nanijeli su vise zla i pocinili vise zlocina nego JNA i VRS. Nema razlike izmedju Prijedora i Capljine. Logori, protjerivanja, hapsenje komsija. Razaranje svega sto podsjeca na protjerane. HVO je porusio sve sto je podsjecalo na Bosnjake muslimane. Stolac, Pocitelj, Buna . . . . .
nema napretka dok se tuzilastvo ne procisti ali prvo bakir mora otici u penziji milom ili silom a onda pojuriti sve tuzioce koji su stranacki tu dovedene i koji ne rade svoj posao
Nakon što je HDZ shvatio kako ne predstavlja većinu Hrvata, osmislio je ovaj svoj privjesak kako bi napravi privid svehrvatskog jedinstva u BiH. Koliko im je svima stalo do Hrvata u BiH, pokazuje slijepo praćenje dogovora Tuđman - Milošević, te Boban- Karadžić, potpuna izočnost u politici Republike Srpske i nespominjanje misionarskog položaja Hrvata u RS, te poglavito prijezir prema Hrvatima iz Bosne.
Oni govore o područjima koje su Hrvati zadržali na kraju rata, a tu ne spadaju područja u RS-u, već pola Federacije.
Koje su osvojili u saradnji sa Srbima.
Na vama Hrvatima je da nedozvolite SDA da odvede BiH u Srbiju. Imate podršku većine Bošnjaka.
Iz gornje pisanije, gdje je udrobljeno sve i svašta bez ikakvog reda kako bi se u jednoj kašiki pokusala laž udrobljena sa ostatkom bućkuriša treba zato posebno izdvojiti jednu navedenu laž koja je u funkciji nauma ovog teksta i njegovog pisca: Povijesna je istina da je HZ i HR H-B, kao i njezina oružana sila HVO, odlučujuće doprinijela očuvanju i obrani BiH. Na njegovu žalost ova laž je od onih koje ne mogu postati istina da ih izgovoriš i ponoviš i milijardu milijardi puta.
Ova ekipa se deklariše kao neprijatelji BiH. Rade u korist tudjih država (HR, SRB, RUS). A bolje im nego u HR gdje bi da budu. Žalosno!
NEPRIJATELJI BiH No.1 BOJKOT SVEGA SA OZNAKOM 385!!!
Kako god da ga nazovete,ono uzp mora da stoi ispred.Kad se iskreno izvinete za ono sto ste uradili drzavi BiH i onima koi su je branili...moze se razgovarati o ozbiljnim stvarima.
Hrvatski samo za "cistokrvne" Hrvate odobrene od stranke HDZ inace u Hrvatskoj pravomucne osudjene za kriminal. Dakle, samo podobni ko nekad u SKJ. A tu su nekadasnje perjanice SKJ na vrhu odobrovani na isti nacin od UDBE, Saveza komunista i slicnih organizacija protiv kojih i protiv cega su se kao Hrvati borili. Drugi naziv za isto tj. za kradju i bogacenje odabranih.