Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mog'o ga stavit na ruku i regularno proći
@pascal ako traži povrat pdv mora ga na granici prijaviti, jer bez te prijave nema povrata pdv-a
@autostoper al nema povrata bez prijave na granici. time što je tražio povrat samo je skrenuo pažnju na sebe. al povrata nema bez papira da ga je prijavio na ulasku u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Čovjek Bakiru ponio poklon i vidi šta uradiše . . . ? ? ?
taman pomislih evo komentara bez Bakira al jbg..bolest je to
@curko . . . . . A kako ne komentirat onakvu facu, još da je moguće crtati u ovim komentarima, vidio bi ti karikatura ... ??? Bakir je moja inspiracija, kad god mi se pljuje ja na njega pomislim ... !!!
Ljudi, mogo je da uradi sta je htio.. Zagrebalo ga je to sto je prijavio povrat PDV-a na hrvatskoj strani. Zato je popusio na bosanskoj.
Ja kupio 2 pokvarena telefona Blackberry Q10 i platio 73KM bez bez zadnjeg poklopca. Novi ali neispravni i na to sam platio 83KM, carina i PDV plus špediterske usluge. Serem im se u ona usta korumpirana svakog graničnog službenika
ovaj sat kosta 9400€ a ne 30000€
kad je glup sta ce mu racun zajedno sa kutijom i satom... da je na ruku stavio i sakrio racun 99% ljudi ujedno i ja nisam cuo za tu Marku i pomislio bi da je neko kinesko sranje od 5 dolara sa ebay-a
Prijkaviš povrat PDV.a na nešto što košta 68 000 i misliš da te niko neće ništa pitati na našoj granici. Odakle takvom idiotu tolike pare? To mi jedino nije jasno
Možeš ti nositi i sat od 68k maraka, ali moraš nositi seljakluk i papanluk sa sobom isto, kad nisi u stanju da ga nosiš kao gospodin.
novcano kaznit, odnosno dobro odrat', pogano govedo !
Bolje da je isao pjeske preko granice ...
Ne moze covjek ni poklon pronijeti
zato sto je u hrvatskoj trazio povrat PDVa ... mnogo pametno
zasto nisu napisali IME I PREZIME.... Sabahetu Dzindu na svakom portalu ime i prezime ... i jos KRADLJIVICA... o ovome ni inicijali
Al da je dobar, dobar je :-)
Haha podsjeti me ovo na jednog tatinog prijatelja... prodaje neku zlatnu žicu za 100.000...i već našao mušteriju.. E gde li on to nabavlja Boga pitaj..
Nijedna bolest nije zdrava.
Dobar :)
Koji glupan, pa Hrvati to odma dojave, to je opce poznato. Ako jev htio, mogao je sve to tako uraditi a sat dati jaranu da stavi na ruku, mozda bi se tako uspio izvuci, MOZDA :)
Eventualno, kopiju istog sata staviti u kutiju, umjesto orginalnog :)